گزارش امروز : یک کارشناس موزه تاکید کرد که نمونه مشابه موزه بانک ملی ایران در بسیاری از بانک های جهان وجود دارد.
پریسا اندامی در گفت و گو با روابط عمومی بانک ملی ایران با اشاره به بازدیدش از موزه بانک های انگلستان، اتریش، مالزی و مونیخ، گفت: در این موزه ها بخشی به نمایش اسکناس و سکه های قدیمی اختصاص دارد، اما در بخش های دیگر اشیای قیمتی خریداری شده، هدایا و نشان های تاریخی نگهداری شده و به نمایش درآمده است.
وی با اشاره به این که در موزه بانک ملی ایران نیز همین روند پیاده سازی شده، موزه این بانک را مشابه موزه بانک های بزرگ جهان خواند و خاطرنشان کرد: موزه بانک ملی ایران می تواند در بلند مدت نشان دهنده قدمت و تاریخچه آن باشد و از این نظر بسیار با اهمیت است.
این کارشناس موزه با تاکید بر این که نباید نگاه کوتاه مدت به موزه ها داشت، اظهار کرد: مشاهده ارتباط های بانکی، قدرت پول، آشنایی با مشتریان بزرگ و … می تواند از کارکردهای موزه باشد که در بلند مدت مشخص خواهد شد.
اندامی با بیان این که عضویت در کمیته بین المللی موزه های پول و بانکداری می تواند ابعاد گسترده تری به فعالیت های موزه بانک ملی ایران بدهد، ادامه داد: موزه بانک ملی ایران نه تنها در ایران، بلکه در جهان باید موقعیت و جایگاه مطلوب خود را پیدا کند.
به گفته او، موزه های مرتبط با بانک ها در جهان بسیار پرمخاطب اند و کشورها نیز اهمیت خاصی برای آنها قائلند؛ در واقع همان قدر که پول برای انسان اهمیت دارد، تاریخچه و روند تحول نهادهای مرتبط با آن نیز مهم است.
این کارشناس موزه با اشاره به این که تاریخچه یک بانک نیز مانند تاریخچه یک کشور یا تمدن برای اعضای آن مهم است، گفت: به هر حال وجود یک موزه و اشیای داخل آن که قدمت زیادی دارند، هم نشان دهنده توانایی مالی و هم نشان دهنده اعتماد عمومی به آن است، بنابراین موزه بانک ملی ایران پشتوانه مردمی آن را می تواند دو چندان کند.
انتهای پیام /////