نشست خبری مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری

  • توسط محسن سبزه پرور
  • ۷ سال پیش
  • ۰

گزارش امروز: سیدمسعود شجاعی طباطبایی فعالیت‌های مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری را تشریح کرده و از راه‌اندازی اکسپو حوزه هنری در سطح بین‌الملل خبر داد. همچنین تابلوی نقاشی‌‌شده از اثر مشهور روح‌الامین درباره شهید حججی رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ما، نشست خبری تشریح فعالیت‌های مرکز هنرهای تجسمی با حضور سیدمسعود شجاعی طباطبایی صبح امروز در حوزه هنری برگزار شد.

وی در ابتدای این نشست اظهار داشت: انتشارات، احیای فضای مجازی، تولید آثار،‌ کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های تخصصی، جشنواره‌ها، فضای نمایشگاهی و ساخت مستند از جمله بخش‌هایی است که امروز راجع به آن صحبت خواهیم کرد.

 چاپ دوهفته‌نامه «هور» از پاییز

شجاعی گفت: در حوزه انتشارات، چاپ مجله «هور» را پیگیر هستیم که از آخر مهر ماه به شکل دو هفته‌ عرضه می‌شود. هور مخفف «هنر و رسانه»‌ است، این نشریه علاوه بر نسخه فیزیکی به صورت نسخه الکترونیکی هم منتشر خواهد شد. از ویژگی‌های هور می‌توان به درج بارکد آثار به صورت QR اشاره کرد تا توسط آن بتوان محتوای بیشتری به مخاطبان عرضه کرد. در راستای تمرکززدایی، در هر شماره هم ۲ هنرمند شهرستانی معرفی خواهند شد.

وی سپس به چاپ کتابی در حوزه «دفاع مقدس» اشاره کرد و افزود: با همراهی انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس، مجموعه‌ای از ۵۰ عکس از بهترین عکس‌های دفاع مقدس در قالب کتاب جمع‌آوری شده که توسط اساتید گرافیک به پوستر و بیلبورد تبدیل خواهد شد و با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری در نقاط مختلف شهر به نمایش در می‌آید. اولین «کتاب سال گرافیک مذهبی» نیر در مرحله انتخاب آثار است.

 استفاده از فضای مجازی برای ورکشاپ‌ها

شجاعی به کتاب دو جلدی «۱۰ سال با طراحان گرافیک انقلاب اسلامی»‌ زنده‌یاد ابوالفضل عالی اشاره کرد و افزود: قرار است در ادامه آن مجموعه، کتاب مجموع آثار هنرمندان حوزه هنری به دو زبان فارسی و انگلیسی چاپ شود و با استفاده از بارکدخوان، امکان مشاهده عکس‌ها و تصاویر بیشتری از هنرمندان فراهم آید.

وی درباره فعالیت‌های مجازی مرکز متبوع خود گفت: قرار است سایت مرکز هنرهای تجسمی با نشانی http://www.tajassomi.ir را تقویت کنیم و با تغییری که اعمال می‌شود امکان عضویت در سایت و بارگذاری تصاویر با کیفیت بالا فراهم آید. امروز رتبه این سایت در الکسا از ۲۰۰ هزار به ۱۶ هزار رسیده که نشان‌دهنده رشد است. ان‌شاءالله با تهیه بانک اطلاعات هنرمندان تجسمی به دو زبان فارسی و انگلیسی بتوانیم اطلاعات سایت را تکمیل کنیم.

وی درباره دیگر فعالیت‌های مجازی اظهار داشت: پیگیر این هستیم که برخی کارگاه‌ها مانند کارگاه آقای روح‌الامین با عنوان «شروع تا پایان یک تابلوی نقاشی» به صورت آنلاین برگزار شود. کارگاه‌های آموزشی دیگر هم با حضور اساتیدی همچون نیرومند، نجابتی و … برگزار خواهیم کرد.

 رونمایی از تابلوی رنگ روغن شهید حججی

 

شجاعی افزود: برای سرداران شهید و شهدای مدافع حرم برنامه‌های ویژه‌ای تدارک دیده‌ایم که در قالب‌های مختلف نظیر سردیس و نقاشی دیواری نمود خواهد داشت. امروز نیز اثر بسیار زیبای حسن روح‌الامین درباره شهید حججی، توسط امیربهادر شاهرخی با تکنیک رنگ روغن با اندازه ۲۲۰ در ۱۱۸ سانتی‌متر کشیده شده است که پس نشست این تابلو رونمایی می‌شود. در هفته‌های بعد از آثار حمید قدیریان و محمدعلی نادری و … پرده‌برداری خواهد شد.

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری خاطرنشان کرد: اولویت جدی ما برای سال بعد و چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، تولید تندیس و سردیس و … مرتبط با چهره‌های انقلابی است. همچنین امیدواریم در چهلمین سال انقلاب فضای ال‌شکل کنار تالار اندیشه به یک نمایشگاه بزرگ تبدیل شود.

 پرهیز از موازی‌کاری و جشنواره‌زدگی

این هنرمند افزود: در حال حاضر نگارخانه «عالی» در فضای اداری حوزه هنری واقع شده است، برنامه‌ای تدارک دیده شده که درهای آن به بیرون باز شود تا پنجشنبه و جمعه امکان بازدید مردم فراهم آید.

شجاعی تأکید کرد: جشنواره اولویت اصلی ما نیست اما در برگزاری آنها کمک می‌کنیم، همچنین تلاش داریم جلوی موازی‌کاری‌ها و رقابت‌های ناسالم را بگیریم و به هم‌افزایی تبدیل کنیم. به عنوان مثال قرار شده انجمن هنرهای تجسمی انقلاب و دفاع مقدس به مباحث فردی بپردازد و ما مباحث گروهی را پیگیری کنیم.

 راه‌اندازی «اکسپو حوزه هنری»

مدیر مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری خاطرنشان کرد: در دوران قبلی اتفاقات ناخوشایندی رخ داد و برخی اساتید بزرگ مانند حمید عجمی و مصطفی گودرزی ارتباطشان با حوزه قطع شد، تلاش داریم ضمن حفظ شأن و جایگاه این اساتید، بار دیگر در خدمت این بزرگواران باشیم.

وی در پایان این نشست گفت: در تلاش هستیم به مقوله اکسپو ورود کنیم که احتمالا نام آن «اکسپو حوزه هنری» خواهد بود. این رخداد علاوه بر داخل کشور، قرار است بین‌المللی شود. به همین منظور با بخش فرهنگیمان در سفارت مالزی صحبت‌هایی شده است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *