گزارش امروز: بانک ملی ایران طی چهار سال فعالیت دولت تدبیر و امید با پرداخت تسهیلات بانکی تنها در پنج استان کشور، ۶۵ بنگاه اقتصادی را از مرحله بحران به مرحله تولید فعال رساند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، تنها پنج استان زنجان، ایلام، چهار محال و بختیاری، فارس و همدان در این مدت دو هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات برای احیای بنگاه های بحران زده دریافت کرده اند.

در استان فارس، ۱۳ بنگاه اقتصادی که وضعیت مطلوبی از نظر تولید نداشته و با مشکلات اقتصادی شدیدی دست و پنجه نرم می کرده اند، توانسته اند طی مدت چهار سال فعالیت دولت یازدهم، حدود یک هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از بانک ملی ایران دریافت کنند.

این تسهیلات به منظور استفاده برای افزایش تولید، خرید ماشین آلات، سرمایه در گردش و سرمایه ثابت، تامین مواد اولیه و ایجاد خط تولید جدید پرداخت شده است.

حوزه فعالیت این واحدها در زمینه فرآوری دانه های روغنی، تولید آرد، تولید پروفیل، تولید سرم، تولید ورق آلومینیوم، تولید آب معدنی، تولید لبنیات، تولید قطعات خودرو، نفت گاز، کاشی و سرامیک و تولید آب میوه بوده است.

در استان چهار محال و بختیاری نیز شش بنگاه اقتصادی بزرگ که در شرایط بحرانی قرار داشتند، توانسته اند با دریافت ۶۱ میلیارد ریال تسهیلات از بانک ملی ایران، تولید خود را به وضعیت مطلوب برسانند.

این بنگاه در شهرک های صنعتی شهرکرد، سامان، هفشجان و گندمان قرار دارند.

در استان زنجان نیز چهار بنگاه اقتصادی بزرگ در شهرستان های خرمدره، ابهر و زنجان توانستند از این تسهیلات استفاده کنند. این تسهیلات به مبلغ ۴۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.

در استان ایلام اما شرایط به مراتب سخت تر بود، به طوری که از چهار بنگاه اقتصادی بزرگ تسهیلات گیرنده، سه بنگاه در حالت تعطیل به سر می بردند و واحد دیگر نیز نیمه فعال بود.

با این حال بانک ملی ایران با پرداخت ۳۶ میلیارد ریال تسهیلات، هر چهار بنگاه را به حالت فعال درآورد. این واحدها در شهرستان های دهلران، ایلام و مهران در حوزه تولید رب گوجه فرنگی، تولید آجر سفال، تولید فرآورده های گوشتی و تولید قند مشغول به فعالیتند.

پرداخت ۸۹۷ میلیارد ریال تسهیلات بانک ملی ایران در استان همدان نیز توانست ۳۸ بنگاه اقتصادی را احیا کند. این واحدها در شهرستان های نهاوند، تویسرکان، کبودرآهنگ، لالجین، همدان، بهار، اسدآباد و ملایر فعالیت می کنند.

 

تولید مالت، آهک هیدراته، کارتون، ورق ABS، ماشین افزار CNC ، فویل، تراورس، آرد، تیر سیمانی، عایق رطوبتی، نوشت افزار، قطعات متالوژی و قالب مظروف شیشه و نیز کشتارگاه صنعتی مرغ، هتل، پمپ بنزین و روغن کشی، حوزه فعالیت این بنگاه ها بوده است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *