گزارش امروز : مصادف با سومین جلسه فصلی تخصصی منطقه دو، همایش تخصصی مدیریت بحران منطقه به ریاست رسول کشت پور شهردار منطقه و دبیر ستاد مديريت بحران و پدافند غيرعامل منطقه و اعضاء 8 کارگروه تخصصی در سالن کنفرانس شهرداری منطقه دو تشکیل شد .
در ابتدای همایش رسول کشت پور شهردار منطقه دو ضمن تشکر از حضور چشمگیر نیروهای مدیریت بحران در زلزله اخیر تهران اظهار داشت : زلزله اخیر تهران آزمونی بود که نشان داد ما مسئولان بعنوان مدیران در شهر تهران چه کرده ایم ؟ چقدر آمادگی داریم ؟ و آیا درتمام دنیا درزمان ایجاد بحران معابر وبزرگراه ها بسته می شود ومردم سراغ پمپ بنزین ها میروند؟ وی با اشاره به تجربه زلزله تهران خواستار تشکیل کارگروه های ویژه مدیریت بحران در منطقه شد وبه تحقیق وپژوهش ومقایسه زلزله تهران با چند کشور پیشرفته هم تاکید کرد وگفت : بحران همیشه هست وتنها شامل زلزله نمی شود .بنابراین باید آموزش وفرهنگ سازی در اولویت کارهای اجرایی قرار گیرد تا منطقه را به محدوده ای امن تبدیل کنیم.
کشت پور ضمن اعلام 4 واحد تشکیل شده در ستاد بحران فعالیتهای اجرایی این ستادها را به شرح ذیل عنوان داشت : واحدآمادگی عملیات ومقابله ، واحد پیشگیری وکاهش خطر پذیری ، واحد آموزش و واحد روابط عمومی و در ادامه افزود : امید است هر کدام از واحدها فعالیتهای تعریف شده را در حوزه عملیاتی خویش به نحو احسن به سرانجام رسانده و بطور مستمر در کار قرار دهند .
سپس در ادامـه رحمانی دبیر ستاد بحران منطقه ضمن ارائه گزارش پاور پوینت از عملکرد 9 ماهه ستاد از ابتدای سال 96 تا پایان آذرماه ، اقدام به ارائه گزارش از فعالیتهای اجرائی 4 واحد تشکیل شده در عرایض شهردار منطقه کرد وگفت : بـطور مثال درباره فعالیتهای واحد پیشگیری وخطر پذیری میتوان به شناسائی 151 نقطه امن ،تکمیل بانک اطلاعاتی 235 ملک درحال ساخت تا مرحله گودبرداری به تفکیک نواحی 9گانه ،پیگیری تشکیل گروه بحران برای ساختمانهای اداری-تجاری وعمومی ، پیگیری تحویل 4 سوله الزهرا به نواحی ، بررسی وپایش 235 گود وتهیه سند کاهش خطر پذیری در بلایا از دیگر فعالیتهای اجرائی اشاره کرد و حسب الامر شهردار منطقه کلیه فعالیتها بطور مداوم در دستور کار قرار گرفته و نظارت لازم بصورت مستمر صورت می گیرد .
در پایان همایش تخصصی و سومین نشست فصلی منطقه ، 10 مصوبه اتخاذ و در دستور کار مسئولین و 8 کارگروه تخصصی قرار گرفت
انتهای پیام ////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *