گزارش امروز : به کارگیری رمز یاب های آنی برای دریافت کد های امنیتی جدید در هر تراکنش، اینترنت بانک صادرات ایران را به عنوان یکی ازمطمئن ترین و قابل اتکا ترین سیستم های بانکداری اینترنتی در میان شبکه بانکی کشور مطرح کرده و استقبال مشتریان بانک از این سخت افزار، امنیت خاطر برای ثبت بیش از ١٣ میلیون تراکنش اینترنتی ماهانه را فراهم آورده است.
به گزارش روابط عمومی بانک صادرات ایران، استفاده از رمز یاب سخت افزاری (Token) در شبکه بانکداری اینترنتی این بانک امکان دریافت رمز ورود به سامانه و امضای دیجیتال را برای برخی تراکنش ها فراهم می آورد و هر گونه نگرانی در خصوص سوء استفاده از رمز های اختصاصی مشتری را بر طرف و بستر قابل اعتمادی را برای مشتریان بانک ایجاد کرده است.
بنا براین گزارش، با اتکا بر این سخت افزار امنیتی به عنوان یکی از سه مولفه احراز هویت مشتری، تعداد تراکنش های انجام شده در اینترنت بانک صادرات ایران طی آذر ماه ٩٦ از ١٣ میلیون فراتر رفت. «رمز یاب ایستا با پیامک»، «رمز یاب نرم افزاری(USSD) » و «رمز یاب سخت افزاری» سه نوع رمز یاب در بانک صادرات ایران هستند که جهت ورود به سامانه اینترنت بانک و همچنین امضای دیجیتال تراکنش های مالی مورد استفاده مشتریان بانک قرار می گیرند. استفاده هم زمان و یا انتخاب هر یک توسط مشتری امکان پذیر است که به واسطه آنها میزان ریسک مبادلات اینترنتی و قابلیت هک شدن حساب مشتری غیر ممکن می شود.
همچنین بنا بر داده های اداره نظام های پرداخت بانک مرکزی، تعداد تراکنش های انجام شده خودپردازهای بانک صادرات ایران در بین بانک های خصوصی کشور رتبه اول را دارد به نحوی که در مهرماه ٩٦ تعداد آن به مرز ٦٥ میلیون تراکنش رسیده است. بنا براین اطلاعات به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بانک مرکزی، تعداد تراکنش ها در پایانه های شعب بانک صادرات ایران نیز در میان بانک های خصوصی با ٣.٥ میلیون تراکنش در مهر ماه، برترین جایگاه را دارد. از نظر مبلغ تراکنش های انجام شده در پایانه های شعب نیز بانک صادرات ایران طی همین ماه در میان بانک های خصوصی کشور با رقم قریب به ١٠٠ هزارمیلیارد ریال رکورد دار است. آمارهای بانک مرکزی در این زمینه حکایت از آن دارد که بانک صادرات ایران بیشترین تعداد خودپرداز ( ٥١٦٦ دستگاه ) و بیشترین تعداد پایانه شعب ( ٧٤٦٠ دستگاه ) را در میان بانک های خصوصی کشور تا پایان مهر ماه سال جاری از آن خود ساخته است.
شایان ذکر است، این بانک با بیش از ٧٢ میلیون کارت بانکی صادره تا پایان آذر ماه ٩٦، همچنان در صدر بانک های کل کشور ایستاده است.
انتهای پیام ////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *