گزارش امروز : جلسه انتخابات کمیسیون اینترنت و انتقال داده های سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران در دور پنجم براساس آئین نامه جدید فعالیت کمیسیون ها در سازمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، این جلسه عصر روز چهارشنبه 9 اسفندماه با حضور دبیر سازمان و فعالان حوزه اینترنت و انتقال داده ها درسالن کنفرانس دبیرخانه سازمان برگزار شد.
در این مراسم، هر یک از فعالان متقاضی حضور در کمیسیون اینترنت و انتقال داده ها که پیش از این آمادگی خود رابرای عضویت در کمیسیون به صورت برخط اعلام کرده بودند، به معرفی سوابق و فعالیت حرفه ای خود پرداختند. سپس برگه های رای‌گیری برای انتخاب اعضا و رئیس کمیسیون از میان نامزدها، توزیع شد.
این گزارش حاکی است پس از انجام فرایند رای دهی فعالان و اعلام اسامی منتخبان اعضای کمیسیون اینترنت و انتقال داده ها، در بخش انتخاب رئیس، محمدعلی یوسفی زاده مدیر عامل شرکت انتقال داده¬های آسیاتک با کسب حداکثر رای و به اتفاق آرا به عنوان کاندیدای تصدی جایگاه ریاست این کمیسیون انتخاب شد.
براساس آئین نامه جدید فعالیت کمیسیون ها در سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران، انتخاب و معرفی نهایی اعضای هر کمیسیون سازمان پس از برگزاری انتخابات داخلی آن، منوط به تصویب و تایید نهایی فهرست اعضا و رئیس منتخب کمیسیون توسط هیات مدیره است.
با توجه به این آئین نامه، هیات مدیره باید یک کاندیدا به عنوان ریاست کمیسیون منصوب کند. علاوه بر این، هیات مدیره موظف است حداکثر ظرف یک ماه پس از برگزاری انتخابات کمیسیون، فهرست اعضای کمیسیون را نیز به تصویب نهایی برساند , پس از تایید هیات مدیره، رئیس کمیسیون باید از میان اعضای کمیسیون قائم مقام و دبیر کمیسیون را معرفی کند.
در این جلسه علی آذرکار دبیر سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران با اشاره به اجرای آئین نامه جدید تشکیل کمیسیون ها در این دوره از فعالیت هیات مدیره و تشریح فرایند انتخابات هر کمیسیون گفت: کمیسیون ها بازوی اجرایی هیات مدیره برای پیشبرد اهداف سازمان هستند و در این دوره قصد داریم با هدف هم افزایی، سطح ارتباط اعضای کمیسیون ها با بدنه دبیرخانه و هیات مدیره را بیش از پیش افزایش دهیم.
گفتنی است پیش از این در هفتم دی ماه ۹۶ که انتخابات اعضای جدید هیات مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در شاخه شرکت ها برگزار شده بود، محمدعلی یوسفی زاده مدیرعامل آسیاتک با ۹۵۶ رای حداکثر آرا را کسب کرده بود.

انتهای پیام //////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *