گزارش امروز : معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش گفت: با وجود ابلاغ و تخصیص ۱۱۰ درصدی بودجه در سال گذشته، ۹۶۰ میلیارد تومان از مطالبات این وزارتخانه به سال ۹۷ منتقل شد.

به گزارش خبرنگار ما، علی الهیار ترکمن در نشست خبری روز دوشنبه اظهار داشت: برآورد کاری ما در سال ۹۶ این بود که حقوق و عیدی معلمان رسمی، سرباز معلم ها و حق التدریس‌های آزاد به طور کامل تسویه شود که این کار انجام شد.

وی ادامه داد: همچنین بدهی سه ماه اول سال ۹۶ از حق التدریس شاغلین و دو ماه مهر و آبان از محل اعتبارات استانی پرداخت شد و اضافه کار اداری تا ۷٫۵ ماه و حق الزحمه امتحانات سال ۹۵ تا ۸۰ درصد تسویه شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه پرداخت حق الزحمه سال ۹۶ نیز در دستور کار است، تصریح کرد: همچنین حق الزحمه نیروهای خرید خدمات تا دو ماه اول سال ۹۶ از منابع عمومی پرداخت شده است و یک ماه از خرداد و نیمه دوم سال ۹۶ باقی مانده که پرداخت آن در دستور کار قرار دارد.

الهیار ترکمن یادآور شد: با وجود تمامی این پرداخت ها ۹۶۰ میلیارد تومان از مطالبات به امسال منتقل شده که سیاستگذاری بر این است تا امسال مطالبات مهم در اولویت پرداخت قرار گیرد.

وی بیان داشت: اعتبارات این وزارتخانه در سال ۹۶، ۳۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که این رقم ۸٫۵ درصد در مقایسه با سال قبل از آن افزایش داشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: حدود ۵ درصد این اعتبارات ملی و مابقی استانی بود که ۹۹ درصد اعتبارات استانی صرف پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان شد و از ۵ درصد اعتبارات ملی نیز سه درصد، صرف پرداخت های کارکنان و بقیه صرف پرداخت مواردی چون سرانه پیش دبستانی ها، مدارس شبانه روزی و فعالیت های پرورشی شد.

 بیش از سه هزار میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۸۶ پرداخت شد

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: سال گذشته سه هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان پاداش پایان خدمت بازنشستگان باید از محل بند ج تبصره ۱۹ سود شرکت‌ها تامین اعتبار می‌شد که تحقق نیافت و این مبلغ از طریق تن‌خواه در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفت که این امر بلای جان آموزش و پرورش شد.

الهیار ترکمن افزود: به علت تسویه نشدن تن‌خواه از شهریورماه، تخصیص های وزارت آموزش و در خزانه بلوکه شد و این موضوع بار سنگینی را بر دوش وزارتخانه گذاشت و غیر از حقوق کارکنان رسمی، حق التدریس و آزاد پرداختی به آموزش و پرورش انجام نمی شد.

وی تصریح کرد: از آبان ماه تلاش ها برای تغییر محل این تن‌خواه انجام شد و در بهمن ماه توانستیم محل تامین اعتبار این مبلغ را تغییر داده و به سمت درآمد ناشی از حقوق و عوارض گمرکی ببریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بسیاری از تاخیرها در پرداختی های سال ۹۶ به همین دلیل بود، افزود: به دلیل بدهی آموزش و پرورش به خزانه بابت این تن‌خواه به غیر از سه ماه اول و سه ماه چهارم سال ۹۶ هیچ مبلغی از خزانه دریافت نکردیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: یکی دیگر از چالش های این وزارتخانه در سال ۹۶ این بود که سه هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان از محل یک درصد بودجه شرکت ها اختصاص یابد که تنها ۹۰۰ میلیارد تومان آن محقق شد.

الهیار ترکمن یادآور شد: همچنین در بودجه سال ۹۷ نیز بیش از پنج هزار میلیارد تومان از محل یک درصد بودجه شرکت ها در نظر گرفته شده که ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان آن باید برای پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی تامین شود و تحقق این میزان اعتبار دغدغه اصلی وزارتخانه است.

وی به دستاورد مهم سال ۹۶ نیز اشاره کرد و گفت: تلاش کردیم تاخیر در زمان پرداخت برخی بخش ها چون سرباز معلم ها و حق التدریس های آزاد به حداقل برسد که این امر محقق شد.

 اجرای رتبه بندی فرهنگیان منوط به مصوبه مجلس و تایید شورای نگهبان است

الهیار ترکمن بیان داشت: در ماده ۶۳ قانون برنامه ششم توسعه، دولت مکلف شده تا لایحه رتبه بندی فرهنگیان را برای قانون شدن به مجلس ارائه کند که اکنون این کار در شورای عالی آموزش و پرورش در دست بررسی است.

وی افزود: برای اجرای مرحله بعد رتبه بندی فرهنگیان در سال ۹۷ به سه هزار میلیارد تومان و برای اجرای مراحل تکمیلی آن به هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش یادآور شد: مبنا و نحوه امتیاز دهی طرح رتبه بندی معلمان، شورای عالی آموزش و پرورش است اما در نهایت اجرای آن به مصوبه مجلس شورای اسلامی و تایید شورای نگهبان نیاز دارد.
الهیار ترکمن در خصوص اصلاح ساختار سازمانی بر اساس مصوبه شورای عالی اداری نیز گفت: این مصوبه با نامه رئیس جمهوری برای تمامی دستگاه ها لازم الاجراست و آموزش و پرورش نیز در این رابطه اکنون مشغول بررسی است و جمع بندی نهایی را تا یک ماه آینده به سازمان اداری و استخدامی کشور ارائه می دهد.

 تعرفه بیمه تکمیلی 

معاون وزیر آموزش و پرورش در خصوص تغییرات بیمه طلایی درمان فرهنگیان نیز گفت: از آنجا که این وزارتخانه اعتبارات کمک رفاهی ندارد و به ناچار باید شکل آن را تغییر دهد و همچنین به دلیل اینکه یک میلیون شاغل و ۷۰۰ هزار بازنشسته و ۶۳۰ منطقه از خدمات بیمه استفاده می کنند به همین دلیل با شرکت های بیمه ای وارد مذاکره شده ایم تا بسته ویژه درمانی را برای کارکنان آموزش و پرورش ارائه دهند.

 راه اندازی باشگاه پیشکسوتان فرهنگی در ۱۵ استان

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست از راه اندازی باشگاه پیشکسوتان فرهنگی با امکاناتی همچون سالن مطالعه، سالن استراحت، ورزش، مشاوره و کافی نت خبر داد و اظهار داشت: این طرح اکنون در ۱۰ استان در حال اجراست و تا هفته معلم در پنج استان دیگر شامل البرز، تهران، تبریز، خراسان رضوی و اصفهان راه اندازی می‌شود.

گودرز کریمی فر در ادامه با تاکید بر اینکه رسالت اصلی آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت دانش آموزان خودباور و خداباور توسط معلمان توانمند است اما در عین حال خدمات رفاهی را در حد توان و به شکل مطلوب ارائه می دهد، گفت: در نوروز امسال ۳۴۵ مرکز آموزشی با ۱۴ هزار و ۴۶۰ تخت در خوابگاه های فرهنگیان، ۱۲ هزار مدرسه در قالب ۱۰۰ هزار کلاس درس و در ۷۰۷ پایگاه پذیرش با ۲۵ هزار عوامل اجرایی خدمات مختلف را در اختیار مسافران نوروزی قرار دادند.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، برپایی نمایشگاه‌ها و پایگاه‌های بومی و سنتی، استفاده از سیستم نوبت دهی در پایگاه‌های اسکان، کنترل روزانه اسکان، توسعه نظارت‌های همه جانبه، ارائه گزارش روزانه آنلاین و تشکیل جلسات و کارگروه‌های تخصصی در سطح استان و منطقه را از دیگر فعالیت ها در قالب طرح اسکان نوروزی اعلام کرد و بیان داشت: بیش از ۸۳ درصد فرهنگیانی که فرم های نظرسنجی را پر کردند از اسکان نوروزی اعلام رضایت داشته اند.

کریمی فر خاطرنشان کرد: اکنون نظام نامه رفاهی فرهنگیان در مرحله آماده سازی و شامل ۱۸۶ برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت است و تقویت خانه های معلم، بهبود وضعیت درمانی فرهنگیان با رویکرد بیمه تکمیلی و بهره‌وری مدیریت با رویکرد کاهش هزینه‌ها از جمله سیاست های کلان و راهبردی این نظام نامه است.

انتهای پیام//////////////////////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *