به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکترمهدی درخشان با بیان اینکه در حال حاضر این سازمان ٧٠ بیمارستان ملکی فعال در کل کشور در اختیار دارد، افزود: تهران با ١٠ بیمارستان، خوزستان با ٦ بیمارستان و مازندران با ٥ بیمارستان استان هایی هستند که دارای بیشترین بیمارستان های ملکی این سازمان هستند.
وی افزود: بیمارستان های حضرت ولی عصر(عج) قائمشهر، ٢٩ بهمن تبریز و ١٧ شهریور مشهد نیز جزو قدیمی ترین بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی به شمار می روند.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی با اشاره به قدمت برخی بیمارستان های این سازمان اظهار داشت: بیمارستان دکتر شریعتی اصفهان از سال ١٣٣٧ تاکنون در حال خدمت رسانی است و شهید معیری، شهید فیاض بخش و شریعت رضوی نیز به عنوان قدیمی ترین بیمارستان های این سازمان در استان تهران در حال ارائه خدمات هستند.
وی با بیان اینکه برخی بیمارستان های تامین اجتماعی به صورت تخصصی در کشور فعالیت می کنند، گفت: بیمارستان شهید لواسانی تهران در بخش جراحی قلب، بیمارستان شهید معیری تهران در بخش ارتوپدی و بیمارستان شهید شریعت رضوی تهران در بخش داخلی قلب به صورت تخصصی خدمت رسانی می کنند.
دکتر درخشان اظهارداشت: بیمارستان شهید فیاض بخش تهران با دارا بودن ٤٤٨ تخت بیمارستانی، بیشترین تخت را در میان بیمارستان های این سازمان به خود اختصاص داده است و از این حیث بیمارستان های شریعتی اصفهان( ٣٥٨ تخت)، استاد عالی نسب تبریز( ٣٠٠ تخت)، امام رضا(ع) ارومیه و شهدای کارگر یزد(٢٥٦ تخت) و دکتر غرضی اصفهان(٢٥٤ تخت) در جایگاههای بعدی قرار دارند.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی گفت: یک هزار و ١٠ پزشک عمومی، ٢ هزار و ٥١٥ پزشک متخصص و ١٢ هزار و ٩٥٣ نفر کادر پرستاری در بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی شاغل هستند و به بیمه شدگان و بازنشستگان خدمات ارائه می کنند.
انتهای خبر