گزارش امروز : رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: اعتمادآفرینی و مودی مداری مهمترین جهت گیری سازمان در سال جاری است و به عنوان یک سازمان مردم نهاد، می باید اعتماد عمومی را ارتقا ببخشیم.
به گزارش رسانه مالیاتی ایران، سید کامل تقوی نژاد در مراسم افتتاحیه دومین اجلاس سراسری مدیران مالیاتی کشور در سال 97 که روز شنبه 15 اردیبهشت ماه و با حضور نماینده ولی فقیه در استان گیلان، استاندار گیلان، نمایندگان شهرستان های گیلان در مجلس شورای اسلامی و مسئولان و کارگزاران نظام مالیاتی در بندر انزلی برگزار شد، خاطرنشان کرد: ما امسال این شعار که باید سازمان محبوب مردم باشیم را سرلوحه اقدامات خود قرار داده ایم و در تمامی تعاملات خود با اصناف و بخش خصوصی، اعتمادآفرینی را به عنوان مهمترین رویکرد سازمانی دنبال می کنیم.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اگر تاکنون نظام ما علیرغم تهدیدات و فشارهای بین المللی به سلامت به این نقطه رسیده، این بخاطر همین اعتماد مردم به نظام به عنوان مهمترین سرمایه اجتماعی است و فرض و مبنای ما نیز همیشه این بوده که مردم، راستگو، درست کردار و وفادار هستند و نباید فرار مالیاتی عده ای را به حساب کل آحاد جامعه بنویسیم.
تقوی نژاد، در بخشی از سخنان خود به ضرورت تغییر رفتار کارکنان این دستگاه اشاره کرد و گفت: تکریم مودیان یک اصلی مهم و همیشگی است و احترام به مودیان و پاسداشت حقوق آنان جزو وظایف ماست.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه سازمان ها در سیر بلوغ و تکامل خود، عموما افزایش کارآیی و اثربخشی دستگاه را در نظر می گیرند، عنوان کرد: ما از این مرحله فراتر رفته ایم و درکنار کارآمدی، اثربخشی و مطلوبیت، در تلاش هستیم که یک سازمان محبوب در نزد مردم باشیم.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، عدالت را محور توسعه عنوان کرد و گفت: مالیات هم حق‎الناس و هم بیت‎المال است و باید در وصول آن، رعایت انصاف و عدالت بشود و همچنین محیطی با نشاط در ادارات مالیاتی برای مودیان ایجاد شود.
وی با اشاره به پذیرش 1.5 میلیون اظهارنامه مالیاتی در سال 1396 و صدور برگ قطعی بدون رسیدگی برای این تعداد اظهارنامه، عنوان کرد : ما سال گذشته بخش عمده ای از مالیات مشاغل را بدون رسیدگی پذیرفتیم و سیاست ما حرکت به سمت خوداظهاری مالیاتی است.
تقوی نژاد با ذکر این مطلب که سازمان امور مالیاتی کشور در تلاش است که سازمانی مردم مدار باشد، اظهار داشت: بر این اساس در سال گذشته اقداماتی همچون عدم افزایش مالیات ها، توافق با اصناف، بخشودگی جرایم قابل بخشش و تفویض اختیار آن به مدیران زیرمجموعه، تقسیط پرداخت مالیات و همچنین تقسیط پلکانی پرداخت مالیات برای بنگاه‎های کوچک و متوسط انجام گرفته و همچنین استرداد به صادرکنندگان صورت گرفته است.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه به اهمیت حمایت از تولید و رونق اقتصادی اشاره کرد و گفت: مالیات تا زمانی وجود دارد که تولید و رونق و اشتغال وجود داشته باشد و از یک منظر ما شریک سود و زیان مودیان هستیم; بنابراین حمایت از تولید و اشتغال به عنوان یکی از محورهای مهم سیاست اقتصاد مقاومتی، از برنامه های مهم سازمان امور مالیاتی کشور به شمار می رود.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به سال« حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری، تصریح کرد: نظام مالیاتی جزو اولین دستگاه هایی است که در این زمینه پیش قدم شد و حتی خودمان پیشنهاد کاهش نرخ مالیات واحدهای تولیدی از 25 درصد به 20 درصد را مطرح کرده ایم که تحقق آن مستلزم حمایت نمایندگان محترم مجلس از این پیشنهاد است و این کاهش حدودا هشت هزار میلیارد تومانی در درآمدها را با تمرکز بر مبارزه با فرار مالیاتی و شناسایی مودیان جدید جبران خواهیم کرد.
گفتنی است در بخش جنبی این همایش، چندین کارگاه تخصصی با حضور مدیران این مجموعه برگزار شد.

انتهای پیام ////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *