گزارش امروز : رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه ۳۲۹ هزار خانوار پشت نوبت هستند گفت: پس از اجرای آزمون وسع تحت پوشش دریافت مستمری قرار خواهند گرفت.
انوشیروان محسنی بندپی در نشست خبری که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شد، گفت: در سیاست های سازمان بهزیستی و پیگیری قانون برنامه ششم توسعه در ماده ۷۹ این قانون هر سال مستمری مددجویان افزایش پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان اسفندماه خانواده یک نفره ۵۳ هزار تومان دریافت می کرد، گفت: این رقم در ابتدای سال گذشته ۳.۴ برابر افزایش یافت و همچنین براساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۱۳ تیرماه امسال، مستمری مددجویا ن۱۴ درصد افزایش پیدا می کند.
رئیس سازمان بهزیستی با تأکید بر اینکه ۲۲۰۰ میلیارد تومان برای کاهش فقر مطلق اختصاص داده شده است، اظهار داشت: این اعتبار از منافع هدفمندی یارانه ها برای کاهش فقر مطلق و پشت نوبتی ها اختصاص پیدا کرده است.
بندپی تصریح کرد: افرادی که درآمدشان کمتر از میزان مستمری است و نیازمند هستند براساس آزمون وسع تحت پوشش قرار می گیرند.
رئیس سازمان بهزیستی یادآور شد: همچنین ۲۳۰ میلیارد تومان نیز برای بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار در بودجه سال ۹۷ پیش بینی شده است که در راستای حمایت از این افراد هزینه می شود.
وی به درمان و ساماندهی معتادان متجاهر اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۷۱ هزار و ۶۰۰ نفر در مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ پذیرش و درمان شدند.
بندپی در مورد حمایت از معلولان نیز خاطرنشان کرد: قانون حمایت از این معلولان ابتدای سال جاری توسط رئیس جمهور به دستگاه ها و سازمان ها ابلاغ شده است که با همکاری دستگاه ها و سازمان های ذیربط در جهت اجرایی شدن آن اقدام خواهیم کرد.
رئیس سازمان بهزیستی تأکید کرد: استان تهران ظرفیت خوبی برای درمان و ساماندهی معتادان دارد و در این خصوص مشکلی نداریم.
وی با اشاره به اینکه ۳۲۹ هزار خانوار پشت نوبت هستند، اظهار داشت: براساس آزمون وسع از حساب بانکی آنها بررسی به عمل می آید و چنانچه حقوقشان کمتر از مستمری باشد تحت پوشش قرار می گیرند.
بندپی در مورد حمایت از معلولان نیز تصریح کرد: در سال جاری توافق نامه ای چند جانبه میان بهزیستی، بنیاد مستضعفان، سازمان ملی و مسکن زمین، خیرین مسکن ساز و بنیاد مسکن انجام شده به طوری که به خانواده هایی که دارای دو معلول هستند واحد مسکونی ارائه می شود.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه به خانواده های دارای دو معلول وبیشتر، ۱۵ میلیون وام توسط بنیاد مستضعفان، ۱۰ میلیون بهزیستی و ۵ میلیون نیز خیرین وام پرداخت می کنند، گفت: این مبلغ در شهرها متفاوت است.
وی با اشاره به اینکه در مرحله اول ۷ هزار و ۶۰۰ نفر خانواده دو معلول به بالا در شهرها زندگی می کنند و شناسایی شدند، اظهار داشت: همچنین ۴ هزار و ۲۰۰ خانواده دو معلول به بالا نیز در روستاها شناسایی شده و در سامانه بهزیستی ثبت نام کرده اند.
بندپی خاطرنشان کرد: در بودجه سال جاری ۳۸ میلیارد تومان برای پرداخت وام ۴ درصد مسکن به معلولان پیش بینی شده است که میزان وام نیز از سال ۹۴ که ۴ میلیون تومان بود با تفاهم نامه منعقد شده به ۳۰ میلیون تومان در شهرها و ۲۰ میلیون تومان در حال حاضر در روستاها رسیده است.
وی در مورد خرید و فروش کودک نیز گفت: شاهد خرید و فروش موردی کودک هستیم و ما این موضوع را رد نمی کنیم چرا که همچنان در کوچه و خیابان این موضوع را مشاهده می کنیم.
رئیس سازمان بهزیستی تصریح کرد: خرید و فروش کودک جرم است و این افراد نمی توانند شناسنامه و دفترچه بگیرند.
بندپی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۰۳۰ کودک که مادرانشان معتاد بودند توسط بهزیستی ساماندهی شدند و پس از درمان و بهبود مادر بخشی از آنها به خانواده بازگشتند و مابقی نیز در مراکز بهزیستی نگهداری می شوند.
انتهای پیام ////