گزارش امروز : معاون بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: ارتقاء بهره برداری از فن آوری اطلاعات به عنوان تنها راه اجرای مأموریت ها و بهبود فرآیندهای خدمت رسانی سازمان تأمین اجتماعی شناخته می شود و با نهضت آی تی در سال های اخیر تحولات گسترده ای اتفاق افتاده است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، محمد حسن زدا در ششمین جلسه شورای اداری معاونت بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی گفت: به منظور هماهنگی بیشتر و تسهیل استفاده از خدمات IT در سازمان تأمین اجتماعی دستوراتی از سوی دکتر نوربخش، مدیرعامل سازمان برای تفویض اختیار به معاونت بیمه ای صادر شده است.
زدا افزود: در معاونت بیمه ای نیز به منظور بهبود فرآیندها و تسریع در بهره برداری از فنآوری اطلاعات کمیته اتوماسیون در واحدهای مختلف شکل گرفته است و امیدواریم آثار و نتایج تصمیمات اتخاذ شده به زودی با بهبود فرآیندها و ارتقاء خدمت رسانی واحدهای اجرایی مشخص شود.
وی بازدید محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات و همچنین سورنا ستاری معاون علمی و فن آوری رئیس جمهور از سازمان تأمین اجتماعی را فرصتی برای معرفی دستاوردها و فعالیت های گسترده صورت گرفته در حوزه فن آوری اطلاعات دانست.
زدا با اشاره به تشکیل شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با ساختار جدید، گفت: اولین جلسه این شورا با ساختار جدید در کرمان و دومین جلسه نیز در لرستان برگزار شد و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز با شرکت در این جلسات پاسخگوی سوالات شرکای اجتماعی این سازمان است.
وی افزود: جلسات شورای گفتگو فرصت بسیار خوبی برای معرفی اقدامات و تشریح شرایط سازمان تأمین اجتماعی است .
در ادامه این جلسه احمد پایور، مشاور معاونت بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی به تشریح اقدامات صورت گرفته برای دریافت مطالبات این سازمان از دولت پرداخت و گفت: دریافت این مطالبات منجر به ارتقاء خدمات و رفع بسیاری از محدودیت های منابع خواهد شد.
وی افزود: در قانون برنامه ششم توسعه و همچنین قانون برنامه و بودجه سال ٩٧ منابع خوبی برای پرداخت بخش قابل توجهی از مطالبات سازمان تأمین اجتماعی پیش بینی شده است و راهکارهایی نیز برای اجرای این قوانین درنظر گرفته شده است.
بنفشه محمودیان، سرپرست گروه محاسبات بیمه ای نیز در این جلسه به مقایسه مزایای بیمه ای سازمان تأمین اجتماعی با بیمه های عمر پرداخت و گفت: بیمه های عمر و سرمایه گذاری جایگاه خود را دارند اما با بیمه های پایه که ریسکهای مختلفی را پوشش می دهند، قابل مقایسه نیستند.
وی افزود: ارزش اندوخته گذاری در بیمه های عمر هرچند با معیارهای امروزی جذاب به نظر می رسد اما با معیارهای سازمان تامین اجتماعی فقط ۵ سال تکاپوی پرداخت مستمری را خواهد کرد. به عبارت دیگر بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی به طور متوسط در مدت ٥ سال پس از برقراری مستمری خود خدماتی با ارزش برابر با اندوخته گذاری بیمه عمر دریافت می کنند.
محمد کریمی، سرپرست دبیرخانه هیأت تشخیص مطالبات نیز در این جلسه گفت: در ۴ ماه گذشته ۱۰ هزار پرونده به هیاتهای تشخیص مطالبات ارجاع شده است که ٦ هزار و ٥٠٠ پرونده رسیدگی و به استانها ارائه شده است.
وی با بیان اینکه به طور متوسط روزانه ۲۰۰ پرونده به هیاتهای تشخیص مطالبات ارجاع می شود، گفت: در سال گذشته ۲۵ هزار جلسه این هیأت ها برگزار شده است که تنها ۷ درصد از آرا صادر شده است.
مقصود آرویش، معاون پیمان اداره کل وصول حق بیمه سازمان تأمین اجتماعی گفت: خارج شدن پیشنهاد حذف ماده ٤١ قانون تأمین اجتماعی از دستور کار مجلس شورای اسلامی اقدامی به جا و در راستای حفظ منافع حدود یک و نیم میلیون کارگر شاغل در پیمانکاری ها بود.
وی با بیان اینکه حق بیمه وصول شده از محل قراردادهای پیمانکاری با تعداد کارگران شاغل در این پیمانها و خدماتی که دریافت می کنند متناسب است، گفت: برای دریافت اطلاعات مستند و دقیق در این زمینه طرح پژوهشی آماده شده است که پس از اجرا و مشخص شدن نتایج این پژوهش اطلاعات دقیق در این زمینه دراختیار مراجع تصمیم گیری قرار می گیرد.
مریم فروزان، معاون امور بازنشستگی و مستمری های اداره کل فنی و مستمری ها نیز در این جلسه گفت: برای متناسب سازی حقوق مستمری بگیران پیشنهاداتی ارائه شده است و بنا است با دولت و مجلس نیز مکاتبه داشته باشیم و اقدامات لازم را پیگیری می کنیم.
وی افزود: برای تلخیص و تنقیح بخشنامه های بازنشستگی در حال برنامه ریزی هستیم و به زودی کمیته تنقیح قوانین رسیدگی به بخشنامه های مربوط به بازنشستگی را در دستور کار قرار می دهد.
سهراب صفایی، معاون اداره کل امور فنی بیمه شدگان نیز در این جلسه گفت: انجام تعهدات کوتاه در زمان مناسب توام با حفظ احترام و توجه به خواسته های مخاطبان از مهمترین اولویت های سازمان تأمین اجتماعی است.
وی افزود: در حوزه امور فنی بیمه شدگان انجام امور توسط همکاران متخصص و علاقه مند پیگیری می شود و در این بخش همکاران از دانش بالایی برخوردار هستند و ارتقاء زیرساخت های نرم افزاری منجر به بهبود قابل توجه خدمات خواهد شد.
سعید تاجیک، معاون نظارت و ارزشیابی دفتر امور کارگزاری ها نیز در این جلسه گفت: با ایجاد کمیته فنی بسیاری از مشکلات درحوزه صدور بخشنامه ها برطرف شده است.
وی افزود: جلسات این کمیته به خوبی برگزار شده است و حوزه های مختلف معاونت ارتباط موثری در راستای بهبود فعالیت ها انجام شده است.
مجید پورنگ، معاون اداره کل نامنویسی و حسابهای انفرادی نیز در این جلسه گفت: ارائه غیرحضوری دفترچه در برخی استانها آغاز شده است و این کار به عنوان خدمتی جدید از سازمان تأمین اجتماعی منجر به کاهش مراجعه به شعب و تسهیل امور بیمه شدگان می شود. با اتصال سازمان تأمین اجتماعی به سامانه سازمان ثبت احوال، امکان دریافت عکس بیمه شدگان نیز فراهم شده است.
وی افزود: توسعه سیستم استحقاق درمان بیمه شدگان و همچنین افزایش دسترسی کارگزاری ها برای ارائه خدمات مربوط به بیمه شدگان تبعی از دیگر اقدامات صورت گرفته در اداره کل نامنویسی و حسابهای انفرادی است.
سعید وشاقی، معاون برنامه ریزی و هماهنگی دفتر امور کارگزاری ها نیز در این جلسه گفت: در سال جاری ایجاد و راه اندازی ۸۰ کارگزاری جدید در دستور کار سازمان تأمین اجتماعی قرار دارد.
وی افزود: مراحل مربوط به راه اندازی این کارگزاری ها در حال انجام است و از ابتدای سال جاری تا کنون ٦کارگزاری راه اندازی شده و ٥ کارگزاری نیز در آستانه راه اندازی هستند. سایر کارگزاری ها نیز در حال انجام مراحل و دریافت مجوزهای لازم هستند.
انتهای پیام ////