گزارش امروز : نشست امضاء تفاهمنامه همکاری موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و اداره کل امور ایثارگران شهرداری با حضور دکتر علی اصغر جعفری مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و دکتر رضا جلالی مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران برگزار شد.

مستمر و هم افزایی سازمانی در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی و مناسبتی پیرامون انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و همچنین برنامه ریزی جهت بازدید ایثارگران و خانواده آنها از موزه انقلاب اسلامی به تفاهم رسیدند.

علی اصغر جعفری در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به نزدیکی حوزه فعالیت هر دو مجموعه، گفت: با توجه به گستردگی فعالیت‌ها در حوزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، فضای زیادی برای همکاری وجود دارد. وی در ادامه به شرح فعالیت‌های آتی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس پرداخت و گفت: موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای مطالعه و بررسی شرایط دوران مشروطه تا انقلاب 1357، گروه پژوهشی تشکیل داده است تا از ظرفیت‌های آن دوران بهره کافی برده شود. همچنین این مجموعه در تلاش است برای کودکان فضای مناسبی را ایجاد کند تا آنها بتوانند از فضای متناسب خود در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس استفاده کنند. وی در ادامه اضافه کرد: در بخش بین الملل بسته ای مجزا در نظر گرفته شده تا مطالب مناسب بازدیدکنندگان خارجی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ارائه شود تا با تفکرات بین المللی هماهنگ باشد و برای آنها جذابیت داشته باشد. همچنین مسائل و شرایط حاکم در دوران هشت سال دفاع مقدس برای آنها قابل لمس شود.

مدیر موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در این جلسه به تشکیل خانه شهید اشاره کرد و گفت: قرار است در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بخشی با عنوان خانه شهید در نظر گرفته شود که مردم بتوانند با آداب خاصی وارد خانه شهدای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس شوند و از آثار شهدا اعم از دست نوشته‌ها، یادبود، تصاویر و … بازدید بعمل آورند.

دکتر رضا جلالی مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران در این جلسه ضمن اشاره به موقعیت مناسب موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: اینجا خاطرات دوران دفاع مقدس را زنده می‌کند. اینجا بهترین نماد جنگ تحمیلی در جهان است. خوشبختانه دکتر جعفری با توجه به سوابق کاری، در رسیدن موزه به اهداف خود موثر خواهد بود. بستر بسیار فراوانی در سرتاسر کشور وجود دارد و باید از آنها به نحو احسنت بهره برد. بنده تفکرات و مطالعات 25 ساله خود را در اختیار موزه قرار می‌دهم تا موزه در انتقال مفاهیم بتواند از آنها بهره ببرد.
انتهای پیام /////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *