گزارش امروز : گروه صنایع غذایی آروا با استفاده از ترکیب سه نوع دانه روغنی توانسته است به روغنی درجه یک،بدون پالم و با توانایی تحمل درجه حرارت بالا دست یابد.
علیرضا مزیدی مدیر عامل هلدینگ پادیرا و صنایع غذایی آروا در حاشیه جشنواره حاتمب ه خبر نگار ما گفت :نقطه دود روغنهای سرخکردنی از روغنهای معمولی بالاتر است و بنابراین نسبت به حرارت مقاوم است. روغنهای معمولی که مخصوص سرخکردن نباشند اگر حرارت زیاد ببینند، سرطانزا میشوند. گروه صنایع غذایی آروا با استفاده از ترکیب سه نوع دانه روغنی توانسته است به روغنی درجه یک،بدون پالم و با توانایی تحمل درجه حرارت بالا دست یابد. این روغن ها در آزمایشگاه آروا چندین مرحله تصفیه میشوند بنابراین بدون بو هستند و به تعداد مکرّر میتوان از آن استفاده کرد.
وی گفت:روغن ترکیبی بدون پالم آروا به علت تركيبات موجود در آن (حذف پالم و استفاده از روغن هاي مرغوب و مفيد) نسبت به ساير روغن هاي سرخ كردني از كيفيت تغذيه اي بالاتري برخوردار است. همچنين اين روغن به علت كاهش اسيد چرب اشباع در آن كمتر جذب غذا مي شود.
به گفته مزیدی روغن ترکیبی بدون پالم آروا به علت تركيبات موجود نسبت به ساير روغن هاي سرخ كردني از كيفيت تغذيه اي بالاتري برخوردار است.
لازم به ذکر است سرطان، بیماری های قلبی-عروقی و کبد چرب از جمله امراضی هستند که شیوع زیادی در سطح جامعه پیدا کرده اند. یکی از مهمترین عوامل ایجاد و بروز آنها به نوع روغن مصرفی خانوار بر می گردد. اغلب ما اگرچه نگرانی هایی در مورد روغن هایی که استفاده می کنیم داریم اما کمتر به تحقیق اساسی درباره آن می پردازیم.
برخی همچنان به استفاده از روغن های جامد پرداخته و می گویند طعم آن بسیار عالی است. عده ای دیگر از جایگزینی روغن کنجد با روغن های دیگر می گویند و برخی معتقدند هیچ روغنی، روغن زرد نمی شود.
خبر نگار : معصومه بیات
انتهای پیام ///////