گزارش امروز: معاون ناشران بورس تهران با انتقاد از خروج برخی سهامداران در بازه چند روزه پس از عرضه یک سهم از پیشنهاد افزایش سهمیه صندوق های متمرکز در سهام در عرضه های اولیه خبر داد.
روحالله حسینی در نشست خبری عرضه اولیه تاصیکو با اشاره به اینکه این مجموعه دارای شرکتهای معتبر بورسی و غیربورسی در پورتفوی خود است، گفت: ۹۰ درصد پرتفوی این شرکت بورسی است که ۷۵ درصد بورسی آن در متعلق به معادن و فلزات، فولاد مبارکه، ملی مس و فولاد باهنر است.
معاون ناشران بورس تهران با اشاره به حضور این شرکت در هلدینگ شستا و اهمیت عرضه آن برای بیمهشدگان تامین اجتماعی گفت: مزایای همه شرکتهای دیگر برای صدر تامین قابل تصور است و ما امیدواریم که شفافیت بیشتر از قبل شود.
وی با اشاره به حضور بیش از ۴۰۰ هزار نفر در سایر عرضههای اولیه گفت: پیشبینی برای عرضه اولیه تاصیکو اضافه شدن ۴۵۰ هزار سهامدار جدید است.
حسینی مقدم ضمن انتقاد از خروج سهامدارانی طی ۵ روز پس از عرضه های اولیه گفت: این خروج برای کسب حداقل سود اتفاق میافتد و متاسفانه هیچ کمکی به بازار سرمایه نمیکند؛ ما باید شرایطی را فراهم کنیم که از ظرفیت عرضه اولیه و پتانسیل آن استفاده بهینهتری انجام شود.
معاون ناشران بورس تهران با انتقاد از خروج برخی سهامداران در بازه چند روزه پس از عرضه یک سهم ااز پیشنهاد افزایش سهمیه صندوق های متمرکز در سهام در عرضه های اولیه خبر داد.
پرتفوی «تاصیکو» ۹۰ درصد بورسی است
احمد زمانی مدیرعامل صدر تامین نیز گفت: صدر تامین سالهاست که در بحث شفافیت مالی برای بورس و گزارشدهی و فعالیتهای خوبی انجام داده و در تمام مجامع خود از حضور مدیران بازار سرمایه استفاده کرد.
وی تصریح کرد: شرکتهای حاضر در پورتفوی صدرتامین همگی جزو بزرگان بازار سرمایه هستند و بیش از ۹۰ درصد پورتفوی شرکت ما را به خود اختصاص دادهاند.
زمانی ادامه داد: تمامی شرکتهای حاضر در پورتفوی صدر تامین دارای سودآوری روشن و بازارهای صادراتی غیر از عراق و افغانستان هستند. یعنی بازارهای اروپایی و آسیایی در دستان شرکتهای ما قرار دارند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، ابزار امیدواری کرد: صدرتامین میتواند یکی از خوبهای بازار سرمایه باشد و هیچگونه ابهامی نیز در شفافیت شرکت ما وجود ندارد.
بازنگری پورتفوی شستا در ۴ حالت
خالق مدیرعامل سرمایهگذاری شستا نیز به عنوان نماینده هلدینگ بالادستی شرکت صدرتامین باتوجه به سیاستهای مدیران دولتی و مدیران ارشد شستا برای واگذاری شرکتها در بازار سرمایه گفت: مجموعه پورتفوی شستا در حوزه پتروشیمی، صنعت دارو، سیمان، ابزار مالی و تلفن همراه فعال هستند.
وی افزود: بحث پورتفوی شستا در ۴ حالت آماده بازنگری است. مجموعه پورتفوی شستا یا عرضه اولیه خواهند شد، برای برخی از شرکتها ادغام را در نظر گرفته ایم و البته شرکتهایی که فعالیت تجاری و کاری ندارند منحل خواهند شد و در حالت چهارم فروش برخی از شرکتها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
خالق تاکید کرد: شستا در برنامههای خود خرید شرکتها و سهام جدید را در دستور کار قرار داده است.