گزارش امروز : مدیر یک سامانه تامین مالی از ایجاد ارتباط و تعامل بین 50 استارتاپ و 50 سرمایهگذار در کافه سرمایه اینوتکس 2019 خبر داد و اظهار امیدواری کرد این جلسات منتهی به عقد قرارداد سرمایه گذاری در استارتاپ ها شود.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینو تکس علی عمیدی با بیان این که سامانه تأمین مالی Karen crowd اولین بار در فین استارز۲۰۱۸ با همکاری شرکت فرابورس ایران رویدادی تحت عنوان کافه سرمایه را پایهگذاری کرد، گفت: کافه سرمایه رویدادی است که به سرمایه پذیران و استارتاپ هایی که نیاز به جذب سرمایه دارند امکان میدهد با ثبت نام و درج اطلاعات خود روی پلت فرمی که به این منظور طراحی کردهایم، توسط ما به بیش از ۷۰۰ سرمایهگذاری که عضو سامانه ما هستند، معرفی شوند.
عمیدی افزود: سرمایهگذاران اطلاعات و ظرفیتهای استارتاپها را در این سامانه رصد میکنند و در حوزههایی که نیاز یا علاقهمندی دارند، آن استارتاپی که برطرف کننده آن نیاز و علاقهمندی است را به ما اعلام میکنند. وقتی نیازهای سرمایه گذاران و استارتاپ هایی که برطرف کننده آن نیاز هستند و علاقهمندیهای دو طرف معلوم شد ما جلساتی را بین آنها تحت عنوان کافه سرمایه هماهنگ میکنیم.
مدیر رویداد کافه سرمایه، روند برگزاری جلسات کافه سرمایه را رو به رشد توصیف کرد و گفت: امسال در اینوتکس۲۰۱۹ بیش از ۴۰۰ جلسه کافه سرمایه بین استارتاپ ها و سرمایهگذاران هماهنگ شده است و ۵۰ استارتاپ و ۵۰ سرمایهگذار در این رویداد با ظرفیتها و نیازهای یکدیگر آشنایی دقیقتری پیدا میکنند و امیدواریم این جلسات به سرمایه گذاری در این استارتاپها منتهی شود.
وی با تاکید بر لزوم سرمایه گذاری و حمایت از استارتاپها برای شکلگیری اقتصاد مبتنی بر نوآوری و فناوری، تصریح کرد: ما در مجموعه Karen crowd امسال تصمیم گرفتیم برای حمایت از استارتاپ ها به هر میزان که یک سرمایهگذار در یک استارتاپ سرمایه گذاری کرد ما هم به همان میزان در آن استارتاپ سرمایهگذاری کنیم و برای این آپشن تا سقف ۵۰ میلیارد تومان بودجه تخصیص دادیم.
عمیدی با بیان این که مهمترین رسالت ما، تأمین مالی استارتاپ ها و کسب و کارهای نوین فناورانه است، گفت: برای تحقق این هدف مدلهای گوناگون تأمین مالی را بسط و توسعه میدهیم که از آن جمله ایجاد ارتباط بین شرکتهای تخصی و وی سیها با استارتاپها و همچنین سرمایه گذاران سنتی با استارتاپ ها است. ضمناً در پی آن هستیم که با همکاری شرکت فرابورس ایران از ابزارهای بازار سرمایه و تأمین مالی جمعی نیز برای تأمین مالی اکوسیستم استارتاپی استفاده کنیم که تصور میکنم تا چند ماه آینده مجوزهای لازم اخذ و این مدل سرمایهگذاری نیز به مدلهای تأمین مالی اکوسیستم استارتاپی کشور افزوده شود.
انتهای پیام////////