گزارش امروز: دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران با بیان اینکه جوانان ما تنها راه حل دوران دفاع مقدس بودند گفت: تحول در نظام آموزشی چیزی جز بازگشت به آموزه های اسلامی ایرانی نیست.

به گزارش روابط عمومی کمیسیون ملی یونسکو- ایران، مراسم بزرگداشت روز جهانی جوان شامگاه یکشنبه در بوستان آب و آتش میدان مشاهیر برگزار شد.

حجت الله ایوبی در این مراسم اظهار داشت: در بسیاری از موارد جوان و جوانی را یک مشکل مطرح می کنند در صورتی که هرجا به جوانان فرصت دادیم جوانان نه تنها مشکل نبودند بلکه راه حل بودند.

تنها راه حل دوران دفاع مقدس جوانان بودند و در ۸ سال دفاع مقدس از ایران اسلامی دفاع کردند.

وی یادآور شد: در ابداع و اختراع، جوانان پیشگام و باز هم راه حل بودند؛ در ۱۳۹۲ وقتی به سینما رفتم فروش فیلم ها در کمترین حد خود بود و حضور جوانان این مشکل را حل کرد.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران با تقدیر از دست اندرکاران و همراهان برگزاری مراسم روز جهانی جوان عنوان کرد: امروز، روز تحول آموزشی است؛ با صدای رسا اعلام می کنم تحول در عرصه نظام آموزشی یعنی بازگشت به آموزه های اسلامی و ایرانی.

ایوبی یادآور شد: بازگشت به آموزه های اسلامی ایرانی یعنی نظام استاد شاگردی و اخلاق مداری و رابطه مهربانانه و عاشقانه استادی و شاگردی.

وی گفت: تحول نظام آموزشی به معنای بازگشت به غرب نیست و امروز جهان غرب نگاهش به جهان شرق است.

علی ربیعی سخنگوی دولت نیز در این مراسم با اشاره به نامه تلخی که از یک جوان به دستش رسید، اظهار داشت: که دوران کودکی خود من نیز با دشواری های بسیاری همراه بوده است و از حداقل امکانات رفاهی برخوردار بودم. از این رو حال جوانان امروز و مشکلات آن ها برای من قابل درک است.

سخنگوی دولت تاکید کرد: همه بخشی از زندگیمان با دشواری بوده و معتقدم به رغم همه مشکلات، تلاش های دولت در داخل و خارج  به چشم نیامد.

ربیعی با اشاره به فعالیت های دولت دوازدهم برای جوانان عنوان کرد: برای وام ازدواج ۳۰ هزار میلیارد بودجه اختصاص داده شد و جوانان متقاضی با یک ضامن می توانند وام ازدواج دریافت کنند. وی گفت: زیربنای بزرگ برای تحرک جوانان به ساختار اجتماعی و ذهنی جوان هم مربوط است.

دهه ۳۰ تا ۵۰ تفاوت چشمگیری در سبک زندگی وجود نداشت اما امروز انتظار و سبک زندگی متفاوت است و سیاست معطوف به جوان از برنامه های ما بوده و هست. اما نمود این برنامه ها کم بوده ولی با این وجود ما از هیچ تلاشی برای بهبود وضعیت جوانان فروگذار نکردیم.

سید محمد حسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد نیز در این مراسم اظهار داشت: روز جهانی جوان فرصتی مغتنم برای هم اندیشی و گفت و گو برای ارتقای تعامل میان جوانان است. وی همچنین توضیحاتی درباره منطقه گردشگری عباس آباد ارائه کرد.

در ادامه محمدمهدی تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان عنوان کرد: برنامه جوانان را باید جوانان برگزار کنند. یکی از شاخص های توسعه یافته شکل گیری تشکل هاست و کشورهای توسعه یافته به ازای هر ۷ نفر یک سازمان مردم نهاد دارند.

وی یادآور شد: ابتدای شکل گیری دولت، ۷۰ تشکل داشتیم و امروز ۲۷۰۰ تشکل داریم و خوشبختانه مجمع ملی جوانان نیز تشکیل شده است.

تندگویان تاکید کرد: همچنین برای نخستین بار پایش و رتبه بندی تشکل ها را آغاز کردیم و در زمینه تشکل ها پیشرفت های قابل توجهی داشتیم. وی اظهار امیدواری کرد تا پایان سال آینده، ۲۰۰ خانه جوان به بهره برداری برسد.

صادق خسروی نماینده سمن های جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز درباره تشکیل مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان توضیحاتی ارائه کرد.

محمودی سفیر صلح هلال احمر نیز درباره اهداف جهانشمول انسانی جوانان هلال احمر اظهاراتی را مطرح کرد.

علی گنج کریمی سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این مراسم اظهار کرد: بن مایه فعالیت های ما نشاط و شاداب و انسان دوستی است و امیدواریم بتوانیم در خدمت جامعه ایران اسلامی باشیم.

اجرای موسیقی سنتی و کردی و برنامه های تفریحی از دیگر بخش های این برنامه بود.

حجت الله ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران، علی ربیعی سخنگوی دولت، شهیندخت ملا وردی استاد دانشگاه، وتان فتوفسکی سرپرست دفتر منطقه ای یونسکو در تهران، محمدمهدی تندگویان معاون وزیر ورزش و جوانان، سید محمدحسین حجازی مدیرعامل شرکت نوسازی عباس آباد و سمانه زمانی مدیر گروه علوم اجتماعی و  انسانی کمیسیون ملی یونسکو- ایران از جمله حاضران این مراسم بودند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *