گزارش امروز: بر اساس آخرین گزارش اقتصادی شاپرک در شهریورماه بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری پارسیان، رسالت، توسعه، کوثر و پست بانک بیشترین کارمزد را در میان بانک‌های پذیرنده پرداخت کرده‌اند.

پنجاه و یکمین گزارش اقتصادی شاپرک از وضعیت مبلغ کارمزد پرداختی بانک‌های پذیرنده به ازای هر صد هزار ریال تراکنش خرید در شهریورماه سال جاری نشان می‌دهد که به صورت متوسط تمام بانک‌های پذیرنده شبکه بانکی به ازای هر ۱۰۰ هزار یال تراکنش خرید در این مدت بالغ بر ۱۲۲ ریال کارمزد پرداخت کرده‌اند؛ بررسی و مقایسه کارمزد پرداختی بانک‌های پذیرنده در مدت شهریور ماه و مرداد ماه حاکی از آن است که مبلغ متوسط پرداختی بانک‌های پذیرنده به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال تراکنش خرید با ۲.۱۵ درصد رشد از ۱۱۹ ریال به ۱۲۲ ریال افزایش یافته است.

لازم به ذکر است از آنجا که برای تراکنش های خرید، کارمزد توسط بانک پذیرنده پرداخت می شود، شاخص انتخاب شده به منظور ارائه این اطلاعات، شاخص “میزان کارمزد پرداخت شده بانک پذیرنده به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال مبلغ تراکنش پذیرش شده” است.

بر اساس جدول منتشر شده از سوی شاپرک در خصوص مبالغ پرداختی بانک‌ها به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال تراکنش خرید در شهریورماه، بانک‌های صنعت و معدن، توسعه صادرات ایران، شهر، کارآفرین و سرمایه کمترین نسبت کارمزد پرداختی به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال تراکنش را داشته‌اند که نشان از موفقیت بیشتر در بازاریابی و نصب ابزار اثربخش بوده اما این در حالی است که بانک‌هایی از جمله پست بانک، کوثر، توسعه، رسالت و پارسیان بیشترین کارمزد را پرداخت کرده‌اند؛ این جدول نشان می‌دهد که بانک صنعت و معدن به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال تراکنش خرید ۲۲ ریال پرداخت کرده، این در حالی است که بانک پارسیان با ۱۹۸ ریال پرداخت کارمزد به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال بیشترین کارمزد را در میان شبکه بانکی پرداخت کرده است.

بر اساس اعلام شاپرک با توجه به اینکه به اینکه عامل موثر در پرداخت کارمزد تراکنش های خرید، تعداد تراکنش‌ها و بازه مبلغی تراکنش‌ها هستند، به نظر می رسد که بانک هایی که نسبتِ کمترِ کارمزد به ازای هر ۱۰۰ هزار ریال تراکنش داشته‌اند، متوسطِ مبلغیِ بالاتری به ازای هر تراکنش نسبت به سایر بانک ها را تجربه کرده‌اند؛ در حقیقت بانک‌هایی که نسبت کارمزد کمتری پرداخت کرده‌اند به جای تعداد تراکنش بیشتر توانسته‌اند تراکنش کمتر یا مشابه سایر بانک‌ها با مبالغ بالاتری جذب کنند.

کدام بانک‌ها بیشترین کارمزد را پرداخت کردند؟

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *