گزارش امروز : معاون برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون به وجود زمینه‌های مناسب فعالیت توسعه‌ای در استان مازندران اشاره نمود.
ایرج شیخ زاده معاون برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات بانک توسعه تعاون در جلسه ارزیابی عملکرد مدیریت شعب استان مازندران اظهار داشت: استان مازندران ازجمله استان‌های شاخص و دارای قابلیت بانک در سطح کشور است که بانک توسعه تعاون به رغم وجود شبکه شعب بانکی، با اهداف و مأموریت توسعه‌ای در استان حضور دارد.

وی خاطرنشان کرد: 4 درصد پرداخت تسهیلات بانک توسعه تعاون در نیمه اول سال جاری در استان مازندران صورت پذیرفته است، ضمن آنکه 3.2 درصد منابع سپرده‌ای بانک در این استان تجهیز شده است.

شیخ زاده در ادامه با اشاره به این‌که برنامه جذب منابع استان در دوره مورد ارزیابی به نحو مناسبی محقق گردیده است افزود: برنامه‌های جامعی برای بهبود شاخص‌هایی از قبیل درآمد مشاع، درآمد غیر مشاع و مدیریت مطالبات به استان ارائه گردیده است که با تدابیر مجموعه مدیریتی استان، راهبردهای مناسبی در این زمینه اتخاذ گردیده و نتایجی درخور در آینده نزدیک قابل دست‌یابی است.

وی همچنین با اشاره به بستر مناسب فعالیت‌های اقتصادی در استان، زمینه صدور ضمانت‌نامه در مازندران را در سطح بالا عنوان نمود و افزود: همکاران شعب در مسیر معرفی خدمات ضمانت‌نامه‌ای بانک و ارائه این خدمت تخصصی قرارگرفته‌اند و با اقدامات صورت پذیرفته، پیمانکاران و واحدهای تعاونی و تولیدی در این زمینه خدمات مناسبی از بانک دریافت خواهند نمود.

وی با اشاره به این‌که فعالیت بانکداری توسعه‌ای مشتمل بر اعطای تسهیلات اشتغال آفرین و کمک به توسعه اقتصادی مناطق و جامعه هدف در ضمن رعایت انضباط مالی می‌باشد افزود: واحدهای استانی و شعب همواره در مسیر صحیح کارآمدی و بهره‌وری هدایت می‌شوند و برنامه جامع مدیریت هزینه‌های عملیاتی و غیرعملیاتی و هزینه‌های مستقیم و غیرمستقیم برای همه شعب مشخص گردیده و عملیات بانکی در این چارچوب انجام می‌شود.

امیر میرشفیعی رئیس اداره کل برنامه‌ریزی و ارزیابی و عملکرد در این جلسه گفت: استان مازندران از 22 شعبه به عنوان واحدهای عملیاتی برخوردار است و همه این واحدها نقش مهمی در تحقق برنامه استان بر عهده‌دارند، ازاین‌رو اتخاذ راهبردهای اثربخش و رصد عملیات شعب در دستور کار استان قرارگرفته است.

رئوف احمدی مدیر شعب استان مازندران ضمن تبیین عملکرد گذشته و کنونی استان اظهار داشت: انجام صحیح عملیات مالی و بانکی مطابق چارچوب‌ها و ضوابط و ارتقای شاخص‌های کارآمدی شعب مدنظر همکاران استان بوده است و ارزیابی عملکرد شعب و ارائه راهکارها برای رفع کمبودها با همفکری به صورت منظم و دوره‌ای صورت می‌پذیرد.

در این جلسه معاون اعتباری و حقوقی استان و روسای شعب مرکزی ساری، نوشهر، چالوس، قائمشهر و بهشهر نیز مطالبی در خصوص عملکرد کنونی و برنامه‌های آتی ارائه دادند.

انتهای پیام /////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *