قلمرو خبر : موسسه اعتباری ملل، قدیمی ترین بانک خصوصی است که در کشور  فعال شده است و این موسسه بجز صدور دسته چک، کلیه خدمات بانکی جاری در دیگر بانکها را به بهترین شکل ممکن ارائه می دهد.

به گزارشگزارشآنلاین از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل: حجت الاسلام والمسلمین جوادی که در جمع کارکنان سخن می گفت؛ شناخت نیازهای مشتریان و ارائه خدمات با کیفیت در کوتاهترین زمان ممکن را مهم قلمداد کرد و اظهار داشت: بستری در موسسه ایجاد شده است عزیزانی که توان سرمایه گذاری ندارند می توانند به راحتی و آسایش خاطر سپرده های خود را به موسسه سپرده تا وکالتاً در طرح‌های توسعه‌ای و سودآور سرمایه‌گذاری‌کند. انجام این کار، هم برای سرمایه‌گذار سودآور است و هم برای کشور منفعت دارد. همواره نگاه ویژه موسسه بر این بوده که پول های مردم را در مسیر درست سرمایه گذاری کند و از بازار های کاذب همانند خرید و فروش ارز و طلا دوری کند.
مدیرعامل موسسه اعتباری ملل در رابطه با شروط بانک مرکزی برای تغییر وضعیت موسسه به بانک اظهار داشت: بانک محترم مرکزی در مکاتبه ای، چهار مورد را برای تغییر وضعیت عنوان کرد که دو شرط آن نظارتی و دو شرط دیگر عملیاتی بود تا موسسه نسبت به اجرایی شدن آن اقدام نماید.  شرط اول بانک مرکزی، افزایش صد در صدی سرمایه موسسه از مبلغ ۱۰ هزار میلیارد ریال به ۲۰ هزار میلیارد ریال بود که در نظر است از آورده های نقدی سهامداران، این امر تحقق یابد. شرط دوم، فروش دارایی های موسسه به مبلغ ۴۰ هزار میلیارد ریال می باشد که خوشبختانه توانستیم از این مبلغ نیز فراتر رفته و تاکنون ۷۰ هزار میلیارد ریال از دارایی  موسسه را به فروش برسانیم. ان شاالله پس از ارائه مستندات منتظر نظر بانک مرکزی برای اقدام خواهیم ماند.
ایشان گسترش خدمات بانکداری الکترونیک را از برنامه های توسعه ای موسسه قلمداد کرد و اظهار داشت: موسسه اعتباری ملل در بحث بانکداری الکترونیک و دیجیتال، با راه اندازی نرم افزار فام، توانست تمام نیازهای مشتریان را با استفاده از این خدمات در کمترین مدت و سهل ترین شرایط تامین کند. علاوه بر آن، خدمات سازمانهای دیگر از جمله سازمان امور مالیاتی، ثبت احوال، راهنمایی و رانندگی و… را نیز در این نرم افزار تعبیه تا از تردد شهری مردم عزیز بکاهد.
ایشان ضمن بیان اینکه اعتماد مردم به موسسه بیش از پیش شده است گفت: در سه ماهه اول سال ۱۴۰۱ به مقدار سال ۱۴۰۰ انواع ضمانت نامه برای فعالان اقتصادی صادر کردیم که این نشان از جایگاه موسسه در میان مردم دارد.
آقای جوادی در ادامه بیان داشت: موسسه اعتباری ملل علاوه بر رشد و ارتقا شاخصهای عملکردی در سال قبل، اهتمام ویژه ای به ایفای وظایف خود در باب مسئولیت های اجتماعی داشت که در این خصوص  در سال ۱۴۰۰ در اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج، شاهد رشد ۸۰ درصدی بودیم و در نظر است این امر را با قوت در سال ۱۴۰۱ ادامه داده تا جوانان عزیزمان بتوانند با تشکیل خانواده، این سنت حسنه را به انجام رسانند.
مدیرعامل موسسه اعتباری ملل یادآور شد: بر اساس بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به منظور حمایت از افزایش جمعیت از خرداد ماه سال جاری، نسبت به اعطای تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری نیز اقدام شد که توانستیم در یک ماه، تعداد ۱۹۶ مورد از این تسهیلات را پرداخت نماییم.
ایشان در رابطه با پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن مستاجران گفت: بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی در سال گذشته تعداد ۷۱۶۰ مورد تسهیلات را برای افزایش توانمندی مستاجران پرداخت کردیم و در سال جاری نیز ،اهتمام داریم که بر اساس سهمیه اعلامی نسبت به این امر اقدام نماییم.
آقای جوادی ضرورت تلاش جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از کالای ایرانی و تولید کنندگان داخلی را حائز اهمیت دانست و تاکید کرد: برنامه ای تدوین کردیم که در کلیه شعب نسبت به پرداخت تسهیلات خرید کالا و بهبود کسب و کار تولید کنندگان داخلی اقدام شود.
ایشان با بیان اینکه، روند سودآوری و جذب منابع و تخصیص مصارف در سه ماهه سال ۱۴۰۱ رشد خوبی داشته است،گفت: علی رغم رقابت تنگاتنگی که در سیستم بانکی وجود دارد، با برنامه ریزی های انجام شده، پیش‌بینی می‌کنیم در سال جاری، سهامداران موسسه از سود قابل ملاحظه‌ای برخوردار شوند و در سه ماه نخست سال جاری در چهار بخش اصلی درآمدی و سه بخش هزینه ای، تراز مثبتی به مبلغ ۴/۲۸۱میلیارد ریال را ثبت کردیم که حاکی از برداشتن گام محکم موسسه در مسیر سودآوری در سال جاری می باشد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *