گزارش آنلاین : صدور «چکنو» چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران بدون محدودیت مبلغ امکان‌پذیر شد و مشتریان این بانک می‌توانند برای مبادلات پولی و مالی خود به صورت غیرحضوری و بدون محدودیت زمان و مکان چکنو صادر کنند.

به گزارش روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، با تکمیل‌تر شدن زیرساخت‌های صدور چکنو بانک صادرات ایران به عنوان نخستین چک الکترونیکی نظام بانکی کشور، سقف مبلغ صدور چک دیجیتال در بانک صادرات ایران برداشته شد. همچنین وصول غیرحضوری وجه چکنو تا سقف پنج میلیارد ریال در گزینه «نقد کردن چکنو» نسخه 2.6 نرم‌افزار همراه بانک صادرات ایران افزایش یافته اما برای وصول مبالغ بیش از این میزان ذی‌نفعان چک باید به یکی از شعب بانک صادرات ایران مراجعه کنند. ضمن اینکه در آینده نزدیک واگذاری این قبیل چک‌ها برای کارسازی در سامانه چکاوک در شعب سایر بانک‌ها امکان‌پذیر خواهد شد.

ارائه دسته‌چک دیجیتال با رعایت تعیین تکلیف ٨٠ درصد از برگه‌های آخرین‌دسته‌چک دیجیتال متقاضی انجام خواهد شد و شرایط صدور آنها منفک از وضعیت برگه دسته چک‌های کاغذی است و از این رو مشتریان بانک صادرات ایران می‌توانند به طور همزمان از دسته‌چک‌های کاغذی و چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران «چکنو» با رعایت مقررات و مجوزهای بانک مرکزی برای تسهیل در امور بانکی و پولی خود استفاده کرده و علاوه بر به‌کارگیری روش سنتی چک‌های کاغذی، از قابلیت‌های نخستین چک امن دیجیتال نظام بانکی کشور در بانک صادرات ایران استفاده کنند.

نرم‌افزار همراه بانک صادرات ایران برای ارائه کامل خدمات «چکنو» بر روی سایت رسمی این بانک به نشانی: www.bsi.ir قرار گرفته و تمامی مشتریان بانک صادرات ایران که حساب جاری با دسته‌چک دارند، بدون نیاز به مراجعه به شعبه می‌توانند با نصب این نرم‌افزار برای فعال‌سازی و صدور دسته چک الکترونیک درخواست ارائه کنند. این دسته‌چک الکترونیک با نام تجاری «چکنو» در حال حاضر برای مشتریان با ١٠ برگ صادر می‌شود.

استقبال از خدمات چکنو طی بازه زمانی تقریباً 4 ماهه از زمان انتشار آن رشد چشمگیری داشته به نحوی که تاکنون، بیش از 105 هزار برگ چک امن دیجیتال صادر شده و بیش از 25 هزار برگ کارسازی شده است که بیانگر نقش حائز اهمیت سامانه چک الکترونیک بانک صادرات ایران در فضای کسب و کار و تسهیل عملیات بانکی میان مخاطبین نظام بانکی کشور است.

انتهای پیام ///

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *