گزارش آنلاین : پرچم ایمیدرو بر بام قاره سبز، به اهتزار درآمد. مریم پارسایی عضو تیم کوهنوردی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، موفق به صعود به قله “اِلبرُوس” در رشته کوه‌های قفقاز شد.

به گزارش خبر نگار گزارش آنلاین از  روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)؛ قله البروس (Elbrus) با ارتفاع ۵۶۴۲ متر از سطح دریا، در رشته کوه‌های قفقاز و در جنوب کشور روسیه واقع شده و در فاصله کمی با کوه‌های شمالی کشور گرجستان قرار گرفته است.
البروس، بلندترین قله در قاره اروپا و روسیه محسوب می‌شود و دارای آتشفشان چند میلیون ساله از نوع استارتو ولکانو است که آخرین فوران آن مربوط به سال ۵۰ میلادی است. درحال حاضر دهانه آتشفشان (۳۰۰-۴۰۰ متر قطر) با برف و یخ پوشیده شده است و جزو هفت قله بلند قاره‌ها به شمار می‌آید که همین ویژگی، کوهنوردان بسیاری از کشور‌های مختلف را برای صعود این قله، به سمت خود جلب کرده است.
اهتزاز پرچم ایمیدرو بر فراز بلندترین قله اروپا
در گذشته نه چندان دور، “مون بلان” فرانسه با ارتفاع ۴۸۰۸ متر به بلندترین قله قاره اروپا مشهور بود، اما با فروپاشی کشور شوروی در سال ۱۹۹۱ و تغییر نقشه‌های جغرافیای منطقه، قله البروس به ارتفاع ۵۶۴۲ متر، به عنوان یکی از قلل هفت‌گانه (Seven Summit) به ثبت رسیده است. این قله را بام قاره سبز اروپا محسوب می‌کنند.

برنامه حرکت و صعود
برنامه روز نخست با پرواز از فرودگاه امام خمینی به سمت مسکو و سپس پرواز به شهر کوچک مینرالودی، آغاز شد و ساعتی بعد، اسکان در هتلی در روستای چگت، انجام گرفت.
روز دوم به تهیه مواد خوراکی لازم و تجهیزات مورد نیاز برنامه و در نهایت حضور در کمپ “قاراباشی” در ارتفاع ۳۸۰۰ متری اختصاص یافت. سرانجام روز سوم- شنبه ۱۳ مرداد-، در ساعت ۲.۳۰ بامداد برنامه صعود، با حرکت به سمت قله آغاز شد که دارای مسیری پوشیده از برف و یخ با شیبی بسیار تند، است.
در برخی از مسیر‌ها به دلیل صعب العبور بودن نقاط و همچنین وزرش باد‌های شدید و دمای منفی ۴ تا منفی ۱۵ درجه، طناب ثابت کار گذاشته که امکان طی صعود برای کوهنوردان فراهم آید. در نهایت حدود ساعت ده صبح، قله البروس توسط مریم پارسایی فتح شد.
پارسایی مسئول بخش کارگزینی مدیریت منابع انسانی، پشتیبانی و آموزش ایمیدرو، پس از این لحظه ماندگار و گرفتن عکس یادگاری، پرچم ایمیدرو را در بلندترین قله قاره اروپا به اهتزاز درآورد.

 

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *