گزارش آنلاین : سیصد و ششمین جلسه شورای عمومی سندیکای بیمهگران ایران روز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ با حضور اعضای شورا و معاون نظارت بیمه مرکزی ایران در سندیکا برگزار شد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران در بخش دیگری از بیانات خود افزود: در خصوص مصوبه هیئت وزیران مبنی بر پرداخت خسارت افت قیمت خودرو که علیرغم مخالفت شرکتهای بیمه و سندیکا به تصویب رسید، تلاش شد تا آثار زیانبار ناشی از اجرای دستورالعمل ابلاغی شورای عالی بیمه، برای شرکتهای بیمه به حداقل برسد و امید است با مکاتبات انجام شده از سوی وزیر امور اقتصادی و دارایی با معاون اول رئیس جمهور به منظور لزوم دریافت حق بیمه در ازای هر گونه تعهد جدید، این مشکل نیز به زودی مرتفع گردد.
پورکیانی در ادامه با بیان تأثیر شرایط ارزی کشور بر بیمههای درمان و پیش بینی رشد قابل توجه هزینههای درمانی در سال آتی، از تشکیل کمیته ویژه درمان سندیکا خبر داد و تأکید کرد: در این کمیته که تا کنون چند جلسه برگزار گردیده، ابعاد مختلف موضوع در حال بررسی است و نتایج آن جهت بهرهبرداری به شرکتهای بیمه منعکس خواهد شد.
وی در خصوص موضوع حذف ماده ۱۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم نیز تصریح کرد: پس از پیشنهاد حذف ماده ۱۳۷ قانون مذکور که از سوی سازمان امور مالیاتی ارائه گردیده بود، جلسات متعددی با مجلس، سازمان امور مالیاتی و بیمه مرکزی برگزار و مخالفت سندیکا با حذف این ماده به همراه راهکارهای پیشنهادی در راستای تأمین منافع بیمهگذاران و بیمهگران قانون مدار به بیمه مرکزی جمهوری اسلامی اعلام شد که در صورت اجرای این پیشنهاد، از بروز هرگونه تخلفات احتمالی جلوگیری خواهد شد، با این حال رفع این چالش، مستلزم همکاری نهاد ناظر صنعت بیمه و مجلس شورای اسلامی میباشد.
دبیرکل سندیکای بیمه گران با اشاره به جلسات و مکاتبات صورت گرفته با رئیس کل و هیئت عامل بیمه مرکزی در خصوص بررسی و رفع چالشهای ایجاد شده در زمینه فروش آنلاین، عدم رعایت ضوابط و مقررات را منشأ بینظمی در بازار بیمه برشمرد و ابراز امیدواری کرد با اصلاح رویه موجود و تدوین مقررات به روز و کارآمد، گامهای موثری در این زمینه برداشته شود.
در ادامه موسی رضایی میرقائد نایب رئیس شورای عمومی سندیکای بیمه گران، ضمن بیان اهمیت توجه شرکتهای بیمه به پایبندی به قوانین و مقررات و لزوم کنترل اصلی و اصلاح رویههای موجود توسط خود شرکتهای بیمه، همکاری همه ارکان با نهاد ناظر را در جهت نیل به اهداف قانونی و نظارتی را ضروری دانست.
در ادامه این نشست محمود حقوردیلو معاون نظارت و عضو هیئت عامل بیمه مرکزی ایران در خصوص موضوعاتی از قبیل ارائه مدلی جامع جهت رفع مشکلات حوزه فروش برخط، حذف ماده ۱۳۷ قانون مالیاتهای مستقیم، الزامات اجرایی پروژه نسخ الکترونیک و سایر مباحث نظارتی، توضیحاتی را ارائه نمود و سپس در این خصوص توسط اعضای شورا تبادل نظر صورت پذیرفت.
گفتنی است در این نشست ضمن بحث و بررسی در خصوص موضوعات روز صنعت بیمه به ویژه تعیین حداقل نرخ قراردادهای بیمه درمان تکمیلی، گزارشی تحلیلی در خصوص افزایش هزینههای درمانی سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ توسط سید مجتبی عطری و حمید جهاندیده به عنوان اعضای کمیته ویژه درمان سندیکا، ارائه گردید و اعضای شورا نیز نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه اعلام داشتند.