گزارش آنلاین : مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: با وجود چالش‌های جدی در حوزه انرژی و گاز، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو توانسته است از ظرفیت اسمی تولید فراتر رود.

به گزارش خبر نگار گزاش آنلاین  از روابط عمومی چادرملو، فرید دهقانی با اشاره به عملکرد این شرکت در سال جاری گفت: هم‌اکنون تولید در دو مجتمع معدنی و صنعتی چادرملو فراتر از ظرفیت اسمی طراحی‌شده در حال انجام است و به‌واسطه تدابیر مدیریتی و تلاش همکاران در بخش معدن و صنعت، همواره میزان تولید واقعی فراتر از ظرفیت اسمی بوده است.

وی با اشاره به مشکلات موجود در تأمین انرژی اظهار کرد: وضعیت ناترازی آب، برق و گاز کشور باعث شده که تولید در بسیاری از صنایع، از جمله چادرملو، تحت تأثیر قرار گیرد. اگرچه چادرملو علیرغم تولید بیش از هزار مگاوات برق توانسته ببش از نیاز خود تولید کرده و مازاد برق را به شبکه عرضه کند، اما قطع گاز و برق طی ماه‌های اخیر، به ویژه از آذرماه، چالش‌هایی ایجاد کرده است. با این وجود، این شرکت توانسته در چهار حوزه اصلی تولید خود، روند افزایشی نسبت به ظرفیت اسمی را حفظ کند.

مدیرعامل چادرملو با اشاره به محدودیت‌های ذخایر معدنی این شرکت گفت: به همین دلیل سرمایه‌گذاری جدی در حوزه اکتشاف در دستور کار قرار گرفته است.

وی تأکید کرد: برنامه اصلی ما در سال ۱۴۰۴ توسعه بالادستی با هدف کشف و افزودن ذخایر جدید به منظور افزایش تولید پایدار خواهد بود.

دهقانی همچنین به مذاکرات مثبت با شرکت ملی گاز اشاره کرد و افزود: مذاکرات سازنده‌ای برای تأمین پایدار گاز چادرملو در جریان است و امیدواریم با تصمیماتی که اتخاذ خواهد شد، در سال آینده شاهد قطع گاز نباشیم.

دهقانی ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه‌های در نظر گرفته‌شده، تولید شرکت در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته رشد معقولی داشته باشد و چادرملو همچنان در مسیر توسعه پایدار گام بردارد.

وی تأکید کرد با همکاری و تلاش ویژه همه همکاران، قرارداد‌های تأمین خوراک مورد نیاز برای سال ۱۴۰۴ نهایی شده و شرکت هیچگونه نگرانی در این زمینه ندارد.

دهقانی در پایان، به دستاورد‌های چادرملو در حوزه محیط زیست، اجتماعی و ورزشی نیز اشاره کرد و گفت:خبر‌های خوبی در راه است که پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد. چادرملو در کنار فعالیت‌های معدنی و صنعتی، در حوزه مسئولیت اجتماعی نیز اقدامات مهمی انجام داده است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *