گزارش آنلاین : رئیس کل بیمه مرکزی گفت: ظرفیت‌های بسیاری برای تحول دیجیتال در صنعت بیمه وجود دارد، اما برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها موضوع بایستی در میان دغدغه‌های اصلی مدیران این صنعت قرار گیرد.

به گزارش خبر نگار گزارش آنلاین  از روابط عمومی و امور بین‌الملل بیمه مرکزی، پرویز خوشکلام خسروشاهی در جریان بازدیدسه ساعته از بخش‌های گوناگون شرکت فناوران خبره و گفت‌و‌گو با کارکنان این شرکت، با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه همکاران این مجموعه به‌خصوص در ایام تهاجم اخیر دشمن که مانع از بروز ناپایداری در خدمات‌رسانی به مردم عزیز کشورمان شد، اظهار داشت: نوآوری و توسعه امر فناوری در صنعت بیمه باید به گونه‌ای طراحی شود که دغدغه‌های همه ذینفعان صنعت در آن دیده شده باشد.

رئیس شورای عالی بیمه با اعلام این خبر که آیین‌نامه‌ای جهت تنظیم‌گری امور مربوط به فناوری‌های اطلاعاتی و دیجیتالی به‌خصوص حاکمیت داده در بیمه مرکزی برای ارائه به شورای عالی بیمه در دست تهیه است، خاطرنشان کرد: مسأله امنیت و حاکمیت داده در صنعت بیمه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و با هماهنگی همه ارکان صنعت به سمت تحقق آن حرکت خواهیم کرد.

وی بر نقش مؤثر مؤلفه‌های نظارتی در حاکمیت داده تأکید کرد و افزود: تأمین فضای امن و مطمئن برای اطلاعات بیمه‌گران و بیمه‌گذاران مأموریتی فراتر از واحد‌های فناوری اطلاعات در صنعت بیمه است که با جدیت دنبال می‌شود.

رئیس کل بیمه مرکزی بر ضرورت توسعه زیرساخت‌های فناوری تأکید کرد و گفت: پشتیبانی قدرتمند دیجیتالی می‌تواند مسیر خدمت‌رسانی و تسهیل امر بیمه‌گری را هموار کند.

خسروشاهی در پایان به اهمیت موضوع رفع چالش‌های فناوری در شرکت‌های بیمه اشاره کرد و بر بهره‌گیری از نیرو‌های نوآور و خوش‌فکر در این بخش تأکید کرد و از مدیران شرکت‌های بیمه خواست منابع بیشتری را به این امر تخصیص بدهند و بدانند که سرمایه‌گذاری در این بخش آورده چندبرابری هم برای شرکت و هم برای جامعه خواهد داشت.

شایان ذکر است که در این دیدار مجید خاک‌ور _ مدیرعامل _، یوسف قلاتی _ رئیس هیأت مدیره و معاون محصول _ و مهدی ایمانی مهر _ قائم‌مقام مدیرعامل شرکت فناوران خبره در جریان بازدید رئیس کل بیمه مرکزی و همراهان وی ضمن معرفی بخش‌های گوناگون شرکت و قابلیت‌ها و خدمات آن، درباره موانع، چالش‌ها و راهکار‌های توسعه فناوری در صنعت بیمه به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

گفتنی است در این بازدید مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل و رئیس مرکز فاوا بیمه مرکزی نیز حضور داشتند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *