گزارش آنلاین : مدیرعامل سازمان خدمات ومشارکت های شهرداری تهران گفت: ۱۲ مددجوی بهبود یافته مرکز یاورشهر۵، با معرفی به یک کارگاه تولیدی البسه، به فعالیت درآمدزای ثابت و پایدار مشغول شدند.
به گزارش خبر نگار گزارش آنلاین از روابط عمومی سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، دکتر عبدالمجید رحمانی ادامه داد: در راستای اجرای آخرین بند از الگوی ۹ گام (صیانت پس از خروج) و حمایت از معتادین متجاهر بهبود یافته و تلاش برای بازگشت آنها به جامعه، تعدادی از بهبود یافتگان مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر۵ ویژه بانوان برای اشتغال و کسب درآمد به یک مرکز کارآفرینی معرفی شدند.
وی افزود: ایجاد اشتغال ثابت و پایدار و کسب درآمد برای آسیب دیدگان اجتماعی یکی از راه هایی است که منجر خواهد شد تا آنها به چرخه آسیب های اجتماعی و اعتیاد برنگردند و در این زمینه جدا از راه اندازی مراکز جامعه پذیری و ایجاد اشتغال برای مددجویان توسط سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی، معرفی آنها به مراکز کارآفرینی اقدامی موثر بوده است.
مدیرعامل سازمان خدمات ومشارکت های شهرداری تهران همچنین گفت: در شرایط کنونی، امکان مناسبی برای استفاده از ظرفیت های داخلی فراهم شده و سازمان خدمات و مشارکت های اجتماعی فرصت را مغتنم شمرده تا با مذاکرات صورت گرفته، زمینه اشتغال ۱۲ مددجوی بهبود یافته مرکز یاورشهر ۵ را فراهم کند.
رحمانی گفت: بانوان بهبود یافته مرکز یاورشهر۵ ، با حضور در کارگاه اشتغال زایی در شرق تهران مشغول به کار شدند. این کارگاه به تولید ملزومات حجاب اسلامی از جمله شال، روسری و… می پردازد. طراحی، برش، خیاطی، چاپ، سری دوزی، بستهبندی، حمل و نقل، توزیع و فروش در این کارگاه انجام می شود و قرار است مددجویان بهبود یافته مرکز یاورشهر ۵ نیز در این کارگاه مشغول به کار شوند و زمینه برای اسکان این عزیزان نیز توسط کارفرما تعهد و اجرا شده است.
وی ادامه داد: اشتغال این مددجویان تا زمان رسیدن به ثبات و پایداری به نحوی که یا خودشان به عنوان استادکار در این کارگاه مشغول شوند یا به احداث کارگاه جدید بپردازند ادامه پیدا کند. همچنین در فاز دوم قرار است این اقدامات برای برخی اعضای خانواده های مددجویان نیز عملیاتی شود و آنها هم مشغول به کار کردند.
مدیرعامل سازمان خدمات ومشارکت های شهرداری تهران در پایان گفت: از واحدهای مختلف تولیدی، صنعتی، خدماتی و… که شرایط خوبی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای افراد آسیب دیده اجتماعی دارند، به منظور کمک به کاهش آسیب های اجتماعی در این زمینه دعوت به همکاری می نماییم و دست این عزیزان را در ایجاد اشتغال برای افراد آسیب دیده به گرمی می فشاریم.