• صفحه خانگی
  • >
  • شهری
  • >
  • مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران : املاکی معرفی شده برای ایفای تعهدات مورد توافق قرار نگرفت

گزارش آنلاین :مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران درباره ادعای مطروحه از جانب مدیرعامل یک شرکت خودروسازی،گفت: موضوع اختلاف این شرکت با نحوه تسویه بدهی شرکت کارگزاری‌های، مطلقاً ارتباطی با شهرداری تهران ندارد. مجموعه مدیریت شهری با تأمین منابع نقد و غیرنقد همه تعهدات خود را عمل کرده است

ابوذر مختاری درباره جزییات قرارداد از جانب این شرکت، بیان داشت: در سال ۱۴۰۰ قراردادی بین شهرداری و شرکت خودروسازی برای خرید ۱۷۰ دستگاه اتوبوس و ۲ دستگاه کِشنده با مبلغی بالغ بر ۷۱۷ میلیارد تومان منعقد و مقرر شد که ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت نقد و مابقی آن با تهاتر ملک انجام شود.

مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات افزود: بر اساس شرایط خودروساز، شهرداری تهران همه تعهدات نقد خود را یک‌جا عمل کرده و تعداد ۱۲۰ اتوبوس را تحویل گرفت. همان زمان املاکی برای ایفای تعهدات غیرنقد نیز به خودروساز مزبور معرفی شد اما از آنجایی که مورد توافق قرار نگرفت، از طریق یکی از کارگزاران تسویه بدهی‌ حواله انجام پذیرفت. به این ترتیب به غیر از 5 دستگاه اتوبوس و 1 دستگاه کِشنده، مابقی اتوبوس‌ها در اختیار شهر قرار گرفت.

مختاری با یادآوری آنکه مفاد قرارداد میان این خودروساز و کارگزاری، هیچ ارتباطی به مدیریت شهری نداشته و ما هیچ نقشی در انعقاد این قرارداد نداشتیم، اضافه کرد: به‌هرحال شرکت خودروسازی موفق به کارسازی حواله‌های غیرنقد خود نشد. در پی اختلافات ایجادشده، شکایتی از جانب شرکت خودروساز علیه کارگزاری در مراجع قضایی مطرح شد که در نهایت دستگاه قضا به نفع کارگزاری و علیه خودروساز رأی صادر کرد.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تأمین و معرفی منابع و فارغ از ایفای تعهدات شهرداری در جهت همکاری و مساعدت، مذاکرات با شرکت خودروسازی در حال انجام و حواله‌های جدیدی برای آنها از سوی کارگزاری جدید صادر شده است. به نظر می‌رسد طرح چنین مسائلی آن هم درست در میان انجام مذاکرات فنی و حقوقی آن هم در فضای رسانه‌ای، در یک نگاه خوشبینانه به‌ دور از خردمندی است.

این مقام مسؤل در پاسخ به این سؤال که شرکت خودروساز ادعا می‌کند املاک معرفی شده به غیر واگذار شده، تصریح کرد: چنین ادعایی مطلقاً خطا است! اولاً که شهرداری تهران همان ابتدای قرارداد املاک مدنظر خود را برای ایفای تعهدات به خودروساز معرفی کرد؛ اما مدیران این شرکت همکاری با کارگزاران تسویه بدهی را انتخاب کردند. ثانیاً برابر بررسی‌های به‌عمل آمده چنین ادعایی نیز حتی در محاکم قضایی مسموع نبوده و دادگاه علیه خودروساز رأی صادر کرده است.

مختاری در خاتمه به مدیران این شرکت خودروساز توصیه کرد به جای مصاحبه‌های شتاب‌زده، تمام توان خود را به ارتقای کیفیت خودرو و افزایش تیراژ در راستای پاسخگویی به نارضایتی گسترده مردم و رهبر معظم انقلاب معطوف کنند. این شرکت در حال حاضر نیز در موارد بسیاری نسبت به ایفای خدمات پس از فروش از جمله تعمیر، بازسازی و تأمین قطعات عمل نکرده است. درباره ادعای «کیفیت خودروهای داخلی»! «قیمت آنها در مقایسه با کشورهای همسایه»! و «خوش‌قولی در عمل به تعهدات»! نیز بهتر است مردم قضاوت کنند.

زاکانی: ما زمین ندادیم، فقط لیست املاک دادیم

 علیرضا زاکانی ، شهردار تهران در روز یکشنبه این هفته، در صحن شورای شهر تهران حضور پیدا کرد. او در این جلسه در خصوص واردات اتوبوس از چین صحبت کرد و همچنین نقدهایی نیز به عملکرد شرکت های داخلی در راستای عمل به تعهدات خود نسبت به تحویل اتوبوس وارد کرد. 

این در حالی است که در همان روز، مهدی چمران ، رئیس شورای شهر تهران خطاب به زاکانی گفت که تحویل زمین به جای پول به شرکت های سازنده اتوبوس، دارای ایراداتی است و خودروسازان نیز در این خصوص صحبت کرده اند. در نهایت شهردار تهران به این موضوع واکنش نشان داد و توضیح داد که در واگذاری زمین شهرداری تهران دخل و تصرفی ندارد و فقط لیستی از املاک به این شرکت ها ارائه می دهد. 

حال مدیر عامل ایران خودرو به اظهارات شهردار تهران درباره تعهد نکردن ایران خودرو به وعده تحویل اتوبوس‌ها واکنش نشان داد.

 

بیش از ۲۰۰ میلیارد بدهی شهرداری به ایران خودرو هست
علیمردان عظیمی، مدیرعامل ایران‌خودرو به اظهارات اخیر زاکانی: شهرداری تهران پولمان را نداده‌؛ گفتم تا پول ندهند به آنها اتوبوس ندهید! حمایت رانتی نمی‌خواهیم، قیمت محصولات ما را با هر شکلی که می‌خواهند محاسبه کنند. اختلاف قیمت محصولات ایران‌خودرو با بازار بیش از ۷۰ درصد است در حالی که این برای سایر صنایع ۱۲ درصد است. به دنبال افزایش قیمت مثل قیمت بازار نیستیم، همین‌قدر که زیان نکنیم، کافی است. تعدادی اتوبوس به شهرداری دادیم و باید ۲۰۰ میلیارد تومان قبل از تحویل به ما می دادند که ندادند؛ گفتم تا پرداخت نکرده‌اند اتوبوس تحویل ندهید، بعد می‌گویند شما توانایی تحویل خودرو ندارید در حالی که خودرو داده‌ایم و پول آن را نداده‌اند./

 

عظیمی گفت: ۴۰ دستگاه اتوبوس برقی به شهرداری تهران تحویل دادیم و قرار بود ۲۰۰ میلیارد تومان به ما پرداخت کنند که هنوز ریالی به صورت نقدی پرداخت نشده است.

وی افزود: شهرداری به جای پول، ملک به ایران خوردو داده که آن را هم فروخته اند. یعنی شهرداری فروش اموال غیر کرده و تخلف صورت گرفته است که مدارک آن وجود دارد.

انتهای پیام/

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *