گزارش امروز : رییس سازمان خصوصی‌سازی گفت: از امروز چهار ماه طول می‌کشد تا سود سهام عدالت مربوط به سال مالی ۱۳۹۵ کامل به مشمولان پرداخت شود.

امروز علی اشرف عبدالله پوری حسینی یک نشستی خبری درباره توزیع سود سهام عدالت، اظهار کرد: برای آن دسته از مشمولان که یک میلیون تومان سهم دارند بابت سال مالی گذشته، ۱۵۰ هزار تومان سود در نظر گرفته شده که در مرحله نخست یک سوم آن به حساب آنها واریز خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر کل سود شرکت‌های سرمایه پذیر بابت سال ۱۳۹۵ حدودا ۳۸۰۰ میلیارد تومان است که تا الان ۱۲۰۰ میلیارد تومان به سازمان خصوصی‌سازی داده شده است و به همین دلیل نمی‌توانیم تمام سودها را یکجا به مشمولان پرداخت کنیم. البته شرکت‌های سرمایه‌پذیر قانونا مهلت دارند تا هشت ماه پس از مجامع‌شان سود را به سهامداران بدهند که این هشت ماه هنوز به سر نیامده است.

رییس سازمان خصوصی‌سازی تاکید کرد: تعدادی از شرکت‌های سرمایه‌پذیر تا اسفندماه سال جاری فرصت دارند که سود را به حساب سازمان خصوصی‌سازی وارد کنند و تعدادی نیز تا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ فرصت دارند.

پوری حسینی توضیح داد: این‌که ما در ماه‌های گذشته گفتیم می‌خواهیم سود سهام عدالت را به حساب مشمولان واریز کنیم به علت این بود که می‌خواستیم به محض وصول پول آنها را پرداخت کنیم که این موضوع با مقداری تاخیر رخ داد، اما قانونا همچنان برای پرداخت سود سهام عدالت فرصت وجود دارد و هنوز زمان قانونی آن تمام نشده است. ما در اسفندماه سال ۱۳۹۵ مجوز حقوقی توزیع سود سهام عدالت را گرفته بودیم و روز گذشته مجوز عملیاتی توزیع سود صادر شد و براساس آن در این روزها یک سوم سود را به همه خواهیم پرداخت.

وی اضافه کرد: مشمولان بدانند که طی این روزها یک سوم پولشان را دریافت می‌کنند و دو سوم دیگر را هر وقت ما از شرکت‌ها دریافت کنیم به مشمولان پرداخت خواهیم کرد. اگر شرکت‌ها تا پایان اسفندماه کل سود را به ما پرداخت کردند ما آن مبالغ را در یک نوبت به حساب مشمولان واریز خواهیم کرد، اما اگر پرداخت سودها به سال آینده موکول شد آن مبالغ را در دو نوبت واریز می‌کنیم.

رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره حصه نقدی که مشمولان سهام عدالت می‌توانستند در سامانه سهام عدالت به حساب سازمان خصوصی‌سازی واریز کنند، گفت: عده‌ای که حصه نقدی خود را پرداخت نکرده‌اند دیگر امکان ندارد تا مبالغ را پرداخت کنند و مقدار سهام‌شان همان طور که در سهام‌شان ذکر شده خواهد ماند.

پوری حسینی اضافه کرد: فعلا امکان پرداخت سود متوفیان به حساب وراث وجود ندارد، اما به زودی کسانی که گواهی حصه وراثت داشته باشند می‌توانند این سود را از سازمان خصوصی‌سازی دریافت کنند.

وی درباره‌ زمان پرداخت کل سود سهام عدالت مربوط به سال مالی سال ۱۳۹۵، گفت: احتمالا تا چهار ماه طول بکشد که کل آن مبالغ را بین مشمولان توزیع کنیم. این اولین بار پس از ۱۱ سال طرح سهام عدالت است که سود این سهام قانونا به مشمول داده می‌شود.

رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره افرادی که کد شبا به سیستم سهام عدالت وارد نکرده‌اند، گفت: کسانی که کد شبا ندارند می‌توانند این کد را در داخل سامانه سهام عدالت وارد کنند، یک هفته طول می‌کشد سیستم بانکی کد آنها را چک کند اگر تایید شد آن فرد در لیست افرادی قرار می‌گیرد که سود به حساب او واریز خواهد شد.

پوری حسینی درباره مشمولانی که تاکنون به سامانه سهام عدالت مراجعه نکرده‌اند، اظهار کرد: عده‌ای هستند که تاکنون به سامانه سهام عدالت مراجعه نکرده‌اند. برداشت ما این است که شاید اینها خود را جزو طبقات کم درآمد جامعه به حساب نمی‌آورند در مورد این افراد در آینده اقداماتی صورت خواهد پذیرفت.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا جا مانده‌ها از سهام عدالت می‌توانند سهام عدالت را برای خود و خانواده‌شان ثبت نام کنند، گفت: ما هیچ تکلیفی نداریم که سهام عدالت دومی را شروع کنیم البته علاقه‌ای هم به این کار نداریم چون باید مطمئن شویم سود حاصل از این سهام عدالت به خودشان داده شود نه این‌که به جیب عده‌ای واسطه رفته باشد.

رییس سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به خبرنگاری که از سیاسی شدن بحث سهام عدالت انتقاد کرد، گفت: ما با گروهی که خود را مالک سهام عدالت بدانند مقابله کردیم، چرا که نمی‌خواهیم عده‌ای بگویند که ما بودیم که سهام عدالت را به مردم دادیم. ما معتقدیم همه دولت‌ها و همه نگرش‌ها دنبال این بودند که ضائقه مردم را شیرین کنند.

انتهای پیام//////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *