گزارش امروز : مجمع عمومی سالانه خود را در روز سه شنبه 21/12/97 به ارائه گزارش عملکرد سال 97 و ترسیم چشمانداز روشنی برای سال آینده (98) برگزار کرد که نویدبخش احیای روزگار طلایی گذشته برای سهامداران خود بود.
به گزارش خبر نگار ما شرکت شیران که چند ماهی است که از رخوت چندساله خارج شده است، در سال 97 موفق شد 167 هزار تن نرمال پارافین، 117 هزار تن الکیل بنزن خطی و 8 هزار تن الکیلات سنگین تولید کند اگرچه در میزان تولید نسبت به سال 96 تفاوت چشمگیری نداشته است اما در حوزه ارزش فروش داخلی یک رشد 50 درصد و در حوزه ارزش فروش صادراتی رشد 16% را تجربه کرده است.
762 ریال برای هر سهم شیران
این موضوع باعث سودآوری به میزان 352 میلیارد تومانی برای سال مالی مورداشاره و 762 ریال برای هر سهم شیران شده است.
سودی که اگر نبود ذخیره 127 میلیارد تومانی (بابت ذخیره مطالبات خارجی مشکوک الوصول) میتوانست تا بالاتر از 460 میلیارد تومان برای سال یعنی بالغ بر 1000 ریال برای هر سهم هم صعود کند.
با تغییر مدیریت شیران جان تازه گرفت
شرکت در دوماه پایانی سال 97 با تغییر ترکیب تیم مدیریتی گویا جان تازهای گرفت و اندک اندک در حال خارج شدن از رکود چند ساله و غلبه بر چالشهای حقوقی نظیر مطالبات خارجی و داخلی، انباشت محصولات صادراتی و کمبود خوراک بنزن و نوسانات ارزاست که هرکدام به تنهایی قادر به زمینگیر کردن یک شرکت بودند .
پیش بینی 1100ریال سود هر سهم سال در سال 1398
همچنین سودای جهش به کانالهای سودسازی بالاتر از 1000 ریال برای هر سهم را دارد، به گونهای که در پیش بینی سال 1398 سود هر سهم را 1100 ریال اعلام نمود و روز سه شنبه 21 اسفند در مجمع عمومی خود از تحقق سود 360 ریالی هر سهم در سه ماهه خبر داد و چشمانداز سود 1450 ریالی را نیز برای سهامداران وفادار شیران ترسیم نموده است که یک اتفاق طلایی محسوب میشود.
مژده فروش 1600 میلیارد تومانی برای سال مالی منتهی به آذرماه 98
عملکرد سه ماهه اول سال مالی که در روزهای آخر آن قرار داریم نیز بسیار طوفانی بوده است. این شرکت در دی و بهمن سال جاری با فروش بالغ بر 257 میلیارد تومانی و برآورد فروش بالغ بر 140 میلیارد تومانی اسفند فروش سه ماهه شرکت را در آستانه 400 میلیارد تومان قرار داده است و مژده فروش بالای 1600 میلیارد تومانی برای سال مالی منتهی به آذرماه 98 را به سهامداران خود میدهد.
تاکید بر پیگیری تعهدات خارجی درطرح توسعه LAB دوم شیران
از سوی دیگر طرح توسعه LAB دوم شیران چند سالی است که مساله اول شرکت است، در سال 97 با تحریمهای ظالمانه امریکا در فاز مهندسی با مشکل عدم همکاری شرکت آمریکایی مواجه شده است و اکنون با پیشرفت بالای 80 درصد فاز مهندسی نیازمند تصمیمگیری مجمع برای ایجاد اطمینانهای لازم و کاهش ریسکهای فنی، حقوقی و گارانتی برای بهرهبرداری است، تصمیمی که نقطه کانونی مجمع بود و مجمع نیز با تاکید بر پیگیری طرح توسعه بر پیگیری اجرای تعهدات طرف خارجی و تکمیل فاز مهندسی تاکید نمود.
شركت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران بزرگترین تولیدکنندگان آلکیل بنزن خطی
علاوه بر آن، بارگیری محصولات برای مشتریان داخلی و برخی از مشتریان خارجی در کشورهای همجوار با استفاده از تجهیزات مکانیزه به طور مستقیم از مجتمع اصفهان صورت میپذیرد. امروزه شركت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران با بهرهگیری از نیروی متخصص، دانش فنی بهروز و بهینهسازی مداوم فرآیند تولید محصول خود به عضوی مؤثر و شناخته شده در میان تولیدکنندگان جهانی آلکیل بنزن خطی تبدیل شده و یکی از بازیگران اصلی بازار مواد اولیه صنایع شوینده در منطقه به شمار میآید.
این شرکت به منظور حفظ و ارتقای جایگاه ویژه خود در بازارهای منطقهای و جهانی به دنبال گسترش صادرات محصولات خود به حوزههای آفریقا، آسیای مرکزی، اروپا و خاورمیانه میباشد.