گزارش امروز : رئیس صندوق بازنشستگی روسیه و سرپرست سازمان تامین اجتماعی کشورمان بر آغاز همکاری‌های فی‌مابین و تبادل تجربه‌های موفق تاکید کردند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، محمدحسن زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی در دیدار با آنتوان دروزدورف رئیس صندوق بازنشستگی روسیه، ضمن تشریح نقش و عملکرد سازمان تامین اجتماعی گفت: این سازمان متولی ارائه ۱۸ نوع خدمت بیمه‌ای و درمانی به بیش از ۵۰ درصد جمعیت کشور است.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی در ایران، علاوه بر پرداخت حقوق بازنشستگی و ارائه خدمات درمانی به حدود ۳ و نیم میلیون نفر از بازنشستگان و مستمری‌بگیران خود را ملزم به تقویت روند کار و تولید در کشور و همراه نیروهای مولد می‌داند.

زدا با تاکید بر رویکرد این سازمان برای توجه و بکارگیری دانش روز بیمه و ارائه خدمات مبتنی بر تکنولوژی‌های نوین گفت: همکاری، حضور در هیئت رئیسه و بکارگیری مصوبات و دستورالعمل‌های سازمان بین‌المللی تامین اجتماعی- ایسا- نمونه‌ای از تلاش سازمان تامین اجتماعی برای ارتقای کیفیت و افزایش رضایتمندی ذینفعان این سازمان است.

وی از گسترش پوشش بیمه‌ای این سازمان، فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی ایران گفت و افزود: پوشش بیمه‌ای اتباع خارجی و ایرانیان خارج از کشور در سال‌های اخیر مورد توجه بوده است.

سرپرست سازمان تامین اجتماعی امضای تفاهم‌نامه با سازمان‌های تامین اجتماعی آلمان، ترکیه و عراق را از نمونه‌های موفق تبادل تجربه بین این سازمان و سازمان‌های بیمه‌گر کشورهای یاد شده دانست و گفت: آماده هستیم تا دانش و تجربه خود را در اختیار صندوق بازنشستگی روسیه قرار دهیم.

در این دیدار که در محل صندوق بازنشستگی روسیه در مسکو برگزار شد، آنتوان دروزدورف رئیس این صندوق با ابراز خرسندی از حضور سرپرست سازمان تامین اجتماعی جمهوری اسلامی ایران در مسکو گفت: قدمت و خدمات شما به نیمی از جمعیت کشور نشان‌دهنده موفقیت در عملکرد این سازمان است.

وی ابراز امیدواری کرد سازمان تامین اجتماعی ایران و صندوق بازنشستگی روسیه با تبادل دانش فنی و حرفه‌ای خود در جهت تنوع خدمات و دستیابی به رضایت مشتریان خود بیش از گذشته گام بردارند.

محمد حسن زدا سرپرست سازمان تامین اجتماعی به همراه قائم مقام خود به دعوت رسمی رئیس صندوق بازنشستگی روسیه، به مسکو سفر کرده است.
انتهای پیام /////

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *