گزارش امروز: وزیر امورخارجه با اشاره به اجلاس سه جانبه ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در تهران، گفت: همکاری های منطقه ای برای توسعه اقتصادی کشورها و صلح و ثبات در منطقه بسیار مفید است.

محمد جواد ظریف عصر سه شنبه در بیست و سومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها درباره اجلاس سه جانبه تهران افزود: سه کشور ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان منافع مشترک دارند که ترانزیت و حوزه انرژی از مهمترین آنها است.
وزیر امور خارجه با اشاره به حضور ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و الهام علی اف رئیس جمهوری آذربایجان در اجلاس تهران ادامه داد: اولین اجلاس مشترک سه رئیس جمهوری در باکو برگزار شد و بر اساس پیشنهادی که رئیس جمهوری آذربایجان داشتند، همان زمان تصویب شد که اجلاس دوم در تهران برگزار شود.
وزیر امورخارجه گفت: همکاری های منطقه ای مانند این نوع اجلاس می تواند برای توسعه اقتصادی کشورها و توسعه صلح و ثبات در منطقه ما بسیار مفید باشند و جلسه فردا یکی این از همکاری های چندجانبه است.
ظریف افزود: ما در حوزه همکاری های منطقه ای با پنج کشور ساحلی خزر همکاری داریم؛ با ترکمنستان ، ازبکستان و قزاقستان ترانزیت داریم و با سایر کشورها مانند ارمنستان و گرجستان نیز ارتباط های نزدیکی داریم، این حوزه از نظر امنیت ملی و توسعه اقتصادی بسیار اهمیت دارد و امیدواریم جلسه فردا بتواند در این زمینه کمک کند.
وی ادامه داد: اجلاس فردا فرصتی است که به صورت دوجانبه دکتر روحانی رییس جمهوری با ولادیمیر پوتین و الهام علی اف دیدار و گفت و گو داشته باشد و در مورد مسایل منطقه ای و به خصوص بحث سوریه تبادل نظر کند.
ظریف در پاسخ به سوالی درباره درخواست دونالد ترامپ برای دیدار با رئیس جمهوری ایران آن هم بعد از سخنرانی تند خود در مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: حرکت غیرجدی بود؛ به همین دلیل هم اصلا توجهی به این حرکت نشد. حتما باید در آن حوزه ارزیابی شود و من اهمیتی برای کار رئیس جمهوری آمریکا قائل نیستم.

اجلاس سه جانبه سران ایران و روسیه و جمهوری آذربایجان روز چهارشنبه (10 آبان -اول ماه نوامبر) در تهران برگزار می شود و نخستین دوره این اجلاس سه جانبه بین سران روسیه، ایران و جمهوری آذربایجان در ماه اوت سال 2016 در باکو پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد.
‘حسن روحانی’، ‘ولادیمیر پوتین’ و ‘الهام علی یف’ روسای جمهوری ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان در اجلاس سه جانبه تهران قرار است در خصوص همکاریهای سیاسی و اقتصادی و نیز فرهنگی و انسانی و آخرین تحولات منطقه و جهان با یکدیگر گفت و گو کنند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin

ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedIn
  • flickr

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *